JESTE LI ČULI ZA KNITWRTH?

Brend koji je zaludio trendseterice: Slavne ljepotice naveliko nose ove zanimljive veste koje krase i neka dobro vam poznata lica

07.09.2021 u 14:41

Bionic
Reading

Jeste li čuli za Knitwrth, brend koji je najpoznatiji po zanimljivim vestama u kojima su se već prošetale Gigi Hadid i Emily Ratajkowski? Ako niste, zasigurno ćete narednih mjeseci primijetiti šarene, pletene komade koje krase dobro poznata lica

S približavanjem hladnijih dana interes za toplijim komadima odjeće očekivano raste, a nama su za oko zapele neobične veste, koje ruku na srce nisu za svakoga. No oni modno odvažniji zasigurno će zaintrigirati brend kojeg već neko vrijeme nose brojna poznata lica, a zanimljivo je da je Knitwrth proslavila upravo poznata lica koja krase njihove pletene kreacije.

Zvuči zbunjujuće? Pa krenimo redom… Iako ovaj mlađahni brand ima tek dvadesetak tisuća sljedbenika na Instagramu, uspio je ono o čemu drugi sanjaju – u svojim ormarima primjerke s njihovim potpisom imaju it cure današnjice poput Gigi Hadid i Emily Ratajkowski.

Obje manekenke nosile su Knitrthove kreacije, a dok je Gigi odabrala model koji krase Kobe Bryant i njegova kći Gigi, koja je s njim stradala u helikopterskoj nesreći početkom prošle godine, Emily je odabrala kreaciju s likom pjevačice Joni Mitchell.

Knitwrth u ponudi ima odjeću s likom Michaela Jordana, Tupaca, FKA twigs, ali i poznatim umjetničkim djelima Van Gogha ili recimo Murakamija.

No postoji kvaka. Nije lako kupiti komad s potpisom Knitwrtha; oni su se poput velikog broja novih brendova fokusirali na ekskluzivnost i generaciju Z pa treba vrebati njihovu web stranicu i društvene mreže kako bi na vrijeme upecali kreacije koje stižu na tjednoj bazi, ali u ograničenim količinama.

  • +50
Efektne veste Izvor: Promo fotografije / Autor: promo