DOBITNA KOMBINACIJA

Čak i posve obični modni komadi izgledat će luksuzno uz ove pristupačne dodatke

18.02.2023 u 15:33

Bionic
Reading

Više nego ikad trendseterice posežu za minimalističkim komadima koji traju godinama, ne samo zbog uštede novca, već i zbog ekološke osviještenosti, a uz ove pristupačne dodatke oni će izgledati posve luksuzno

Minimalizam je estetika koja desetljećima pliva ispod površine. Povremeno ispliva na modnu scenu, pa ponovno zaroni, ali nikad u potpunosti ne nestane. Proteklih sezona modni minimalizam itekako je poželjan, a njega je gotovo nemoguće postići bez bazičnih komada poput bijelog topa ili košulje.

Kako bi ovi i slični komadi u duhu minimalizma izgledali puno skuplje nego što zapravo jesu, pomažu specifični modni dodaci.

Oni pravi mogu učiniti da najjednostavniji komadi izgledaju 10 puta skuplje, a ovo su neki od njih.

Moderan nakit od bisera

Biseri uvijek djeluju elegantno i profinjeno. Upravo te lijepe bijele kuglice posljednjih sezona doživjele su makeover, zbog čega ih je nevjerojatno lako uklopiti u svakodnevne stajlinge. Savršen za ljubiteljice minimalizma i nepopravljive romantičarke, 'bakin nakit', uz dašak modernog chica, vrući je modni trend koji će baznim komadima dati sasvim novo značenje.

Torbice zaobljene siluete

Ne postoji ništa više šik od torbice na rame, a ona će baznim topićima pomoći da izgledaju elegantnije. Odaberite model u trendovskoj zaobljenoj silueti te s detaljima poput nabora, čvorova i elegantnih šavova.

Šik remen

Bilo da je riječ o širokom, bilo tanjem modelu, remeni jednostavnog dizajna svaku su kombinaciju u stanju učiniti luksuznijom. Utaknite bazni topić u traperice visokog struka i stavite remen za istovremeno ležeran i uglađen izgled.

Pravokutne sunčane naočale

Iako će bilo koja vrsta sunčanih naočala nedvojbeno učiniti da svaki outfit izgleda skuplje, verzije pravokutne siluete trenutno su najveći hit i daruju potreban wow faktor.

Svileni šalovi

Osim neodoljivim vintage šarmom, svilene inačice marama ukrašene živopisnim printom mogu se pohvaliti luksuznim dojmom uz komade minimalističke estetike.

CARLA BRUNI

Pristaje uz apsolutno sve: Bivša prva dama pokazala kako nositi ovaj vječni komad iz ormara

Pogledaj galeriju