MODNA POSLASTICA

Cate Blanchett servirala dva već viđena stajlinga i pokazala da je kraljica crvenog tepiha, ali i reciklaže

26.02.2023 u 20:11

  • +7

Cate Blanchett

Izvor: Profimedia / Autor: Cover Images/Instarimages.com/ Instar Images; Toulouse / Goff Photos; Matt Baron/BEI i Aff-USA / Shutterstock Editorial / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Uvijek besprijekorno odjevena Cate Blanchett iz dana u dan inspirira svojim modnim kombinacijama koje su uvijek osebujne i drugačije, a poznata je i po tome da se ne ustručava pojedine kreacije i ponoviti

Slavna australska glumica Cate Blanchett još je jednom bila modno nepogrešiva, stigavši na crveni tepih povodom Producers Guild Awardsa.

Kraljica crvenih tepiha, ali i reciklaže, za tu je prigodu odabrala crne svjetlucave tajice uz koje se savršeno uklopila upečatljiva haljina sa šljokicama Louis Vuittona koja, zbog dužine, lako može proći i kao tunika. Ova kreacija imala je dubok V-izrez, a izrađena je od svjetlucavih zlatnih i crnih detalja uz dodatan srebrnog motiva lišća. Stegnuta u struku, haljina se prema dolje širi u asimetričnu suknju.

Ako vam se čini poznatom, niste pogriješili. Tu kombinaciju već je nosila na dodjeli IWC Filmmakers nagrada 2017. u Dubaiju, samo u produženoj varijanti bez hlača.

  • +12
Cate Blanchett - reciklirani stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

A prije samo tri dana briljirala je u Berlinu na International Film Festivalu, gdje je ponovila stajling iz 2018. kojim je zabljesnula u Cannesu, odabravši prekrasnu haljinu od koje uistinu zastaje dah. Riječ je o haljini u stilu dolčevite s otvorenim leđima i voluminoznom slojevitom suknjom od tila u duginim bojama s potpisom modne kuće Givenchy.

I ovoga je puta svoj tanak struk naglasila širokim crnim remenom, koji je sada bio s predimenzioniranom kopčom. Za razliku od Cannesa, kada je kosu s jedne strane zalizala, ovoga je puta padala do ramena u laganim valovima.