UVIJEK PREPOZNATLJIVA

Chic Đurđa Tedeschi: Kraljica avangarde ne odustaje od svoje omiljene boje

21.08.2024 u 09:19

Bionic
Reading

Đurđa Tedeschi, majka našeg poznatog poduzetnika Emila Tedeschija, dobro je poznata po svom prepoznatljivom modnom stilu

Na otoku Lokrumu kod Dubrovnika održana je posljednja dramska premijera 75. Dubrovačkih ljetnih igara, 'Oluja' Williama Shakespearea u režiji i adaptaciji Vita Taufera te izvedbi Festivalskog dramskog ansambla.

Mnogi poznati nisu željeli propustiti ovu predstavu, a među njima se našla i Đurđica Tedeschi, majka Emila Tedeschija, uvijek modno odvažna i drugačija.

Gdje god da se pojavi, umirovljena sutkinja privlači poglede u modnim kombinacijama koje naprosto pršte jakim individualnim potpisom.

Domaća kraljica avangarde, kako je mnogi nazivaju, i ovoga je puta bila vjerna svom prepoznatljivom modnom stilu te je bila među najzapaženijim uzvanicama.

Elegantna crna haljina dugih rukava s plisiranim donjim dijelom koja prati figuru pokazala se sjajnim rješenjem za ovu prigodu, a umirovljena sutkinja ju je vješto spojila sa svojim omiljenim detaljem - efektnim šeširićem s cvijetom i to u pomalo neočekivanoj žutoj nijansi, stvorivši zanimljiv kontrast boja. Stajling bez greške upotpunila je elegantnim cipelama s remenčićima.

Kosu je nosila pomno isfeniranu, dok je make up bio diskretan.