MODNA INSPIRACIJA

Chic i profinjeno: Princeza Charlene čak i kad nosi traperice izgleda kao da je sišla s modne piste

12.01.2023 u 08:35

Bionic
Reading

Stil princeze Charlene od Monaka s vremenom je postao sinonim za vrhunsku eleganciju koja podrazumijeva elegantnu siluetu, neutralne palete boja i besprijekorne krojeve s uvijek dobrodošlim twistom

Stoga nije nikakvo čudo to da je lijepa princeza vrlo visoko na ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora.

Princeza Charlene (44) po tko zna koji put potvrdila je da joj po pitanju modnih kombinacija, kako ležernih, tako i svečanih, nema ravne.

Nakon što je na pogrebu nadbiskupa emeritusa Bernarda Barsija briljirala u all black izdanju - prekrasnom kaputu od kašmira s potpisom njezinog omiljenog brenda, Akrisa, crnim hlačama ravnih nogavica, Diorovim salonkama, kožnim rukavicama i s čipkanim velom, stajliš supruga monegaškog princa Alberta II pojavila se u nečemu posve drukčijem.

Premda je najčešće viđamo u elegantnim haljinama, na košarkaškoj utakmici između AS Monaca i Pau-Lacq-Ortheza bila je u središtu pozornosti u netipičnom casual stajlingu.

Plavokosa princeza rođena u Zimbabveu izgledala je fantastično u kaputu od kašmira s remenom luksuznog brenda Loro Piana, čija je cijena poprilična: oko sedam tisuća funti, odnosno oko 50 tisuća kuna.

  • +5
Princeza Charlene i princ Albert Izvor: Profimedia / Autor: SYSPEO / Sipa Press / Profimedia

Stajling savršen za zimske mjesece Charlene je upotpunila dolčevitom od kašmira i trapericama koje su istaknule njezinu vitku figuru.

Majka dvoje djece stilizirala je svoju prepoznatljivu pixie frizuru na jednu stranu, a make up joj je bio diskretan i nenametljiv.