EFEKTAN KROJ

Čini se da su ove haljine nova modna slabost poznatih Hrvatica

18.12.2019 u 10:57

Bionic
Reading

Sudeći po odabiru haljina tri poznate dame koje su se sinoć pojavile u vrlo sličnim kombinacijama na jednom događanju zaključujemo kako su haljine s prorezom na prednjoj strani nova modna slabost poznatih Hrvatica

Nakon duge vladavine maksi haljina koje su preplavile proljetnu i jesensku sezonu, izgleda da su haljine s dubokim prorezom na sredini prednje strane njihove nasljednice.

Barem ako je suditi po odabiru stajlinga nekih od najbolje odjevenih Hrvatica, koje su se sinoć pojavile u vrlo efektnim izdanjima na predstavljanju novog automobila u Zagrebu.

  • +10
Poznati na predstavljanju novog automobila Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Perešin

Bivša manekenka, danas poduzetnica i vlasnica lifestyle portala Iva Radić, voditeljica Doris Pinčić Rogoznica i nekadašnja manekenka Tatjana Dragović birale su za ovo svečano događanje haljine u ovom kroju, i nisu pogriješile.

U moru običnih crnih haljina koje prevladavaju u hladnijim mjesecima i među odijelima koje mnoge žene biraju na poslovna večernja događanja, ovakav odabir zaista upada u oči.

Lijepa Tatjana svoju je haljinu u leopard uzorku ukrasila remenom u struku, dok se Iva Radić poigrala odabirom cipela uz svoj točkasti model haljine, a Doris Pinčić Rogoznica birala je nešto kraći model od baršuna u tamnoljubičastoj boji.