HIT BOJA

Crvena nikad nije bila poželjnija: Poznate Hrvatice u vatrenim izdanjima

19.06.2018 u 06:55

Bionic
Reading

Osim što smo protekli vikend svjedočili brojnim navijačima i zgodnim navijačicama koje su uskočile u čuvene dresove s kvadratićima, crvena boja prevladavala je i u stajlinzima nekih naših poznatih trendseterica

Da je crvena boja hit sezone, nagovijestili su i poznati high street brendovi te su još davno predstavili svoje proljetno-ljetne kolekcije u kojima nije nedostajalo te vatrene boje koja će svaki stajling učiniti posebnim. Prepoznale su to i brojne naše poznate dame koje smo ovih dana vidjeli u crvenim kreacijama, bilo da se radi o dnevnim varijantama haljina, bilo svečanijim verzijama za večernje izlaske.

Tako je primjerice Olja Vori, supruga našeg poznatog nogometaša, za nedjeljnu šetnju Samoborom s obitelji odabrala tendi crvenu haljinu na crne točkice i s volanima, u kojoj je izgledala poput prave Španjolke.

🐞#ladybug #coccinelle

Objavu dijeli MyFotoDiary (@oljavori)

Za razliku od Olje, poznate Dalmatinke, Jelena Rozga i Danijela Martinović opredijelile su se za nešto elegantnije krojeve crvene boje. Bivše pjevačice grupe Magazin kao da su se dogovorile za svoje outfite.

Jelena je odjenula satensku haljinu uz crvene sandale dok je Danijela nosila trendi hlače na slojevite volane koji su izdužili njezinu figuru te bijelu košulju.

I njihova kolegica s estrade Indira Levak pohvalila se kako joj pristaje ova vatrena boja koja savršeno odgovara i njezinu energičnom karakteru. Indira je uskočila u pripijenu toaletu na jedno rame s velikom mašnom, a kreacija je istaknula njezinu istesanu figuru koju pjevačica svakodnevno održava napornim treninzima u teretani.