BOJANA GREGORIĆ

'Da se barem znam snaći kao ona zlica'

30.09.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Bojana Gregorić Vejzović ovih dana punom parom radi na snimanju serije 'Stella', u kojoj glumi zlicu Elu, a za tportal.hr otkrila je ponešto o svom novom liku punom izazova

Pa kako je biti baš tolika zlica, upitali smo Bojanu Gregorić Vejzović koja se nakon rođenja kćerkice Zoe, a onda i kazališnih uloga u ‘Ledi’, ‘Platonovu’ i ‘Push-up 1/3′, ponovo vratila na TV ekrane.

'Zabavno, vrlo zabavno! Nadam se da će me nakon ove uloge ljudi i voljeti i mrziti, da neće samo reći 'bljak, odvratna je i dosadna'', kaže lijepa glumica koju smo zatekli na predstavljanju nove Joop! muške kolekcije u Zagrebu.

Na pitanje susreće li se sa zlicama i u privatnom životu, iskreno je odgovorila: 'Mene neka neugodna situacija u životu uvijek iznenadi i uvijek se pitam zašto ne mogu zapamtiti taj osjećaj kad sam bila u nekom liku, pa da mogu odgovorili istog momenta i snaći se u toj situaciji. No ja na zloću ostajem nijema pa nijema. Onda kod kuće razmišljam - trebala sam reći to i to, da sam barem odgovorila to i to…'

Od Ele, pak, kaže, ništa ne želi naučiti 'jer ona graniči s prihvatljivim uopće'.

Novoj ulozi zahvaljuje i savršenu, vitku figuru i zategnuto tijelo, čime je na zagrebačkom događanju plijenila pozornost, budući da je nosila mini suknjicu, visoke štikle i dubok dekolte.

'Ova me uloga opet vratila u fitness dvoranu i baletnu dvoranu, što mi je doista trebalo početkom ljeta. Inače nisam osoba opterećena zdravom prehranom i vježbanjem', otkrila je svestrana glumica.