moda u malom prstu

Demi Moore zna kako privući pozornost, čak i kad je 'zakopčana do grla'

06.09.2024 u 21:11

  • +2

Demi Moore

Izvor: Profimedia / Autor: Canadian Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Demi Moore bila je glavna zvijezda večeri na Filmskom festivalu u Torontu! Kao i obično, glumica je zablistala, ovaj put u outfitu u kojem glavnu riječ vodi bijela košulja

Popularnu Demi Moore uskoro ćemo moći gledati u jednoj od onih uloga na koje ne bi pristala baš svaka glumica! U filmu 'Supstance' glumica će pokazati da njezina ljepota i seksipil ne blijede s godinama, a koliko je atraktivna pokazala je i tijekom Međunarodnog filmskog festivala u Torontu.

Na filmski je festival glumica stigla noseći komplet s potpisom Thoma Brownea koji pokazuje da za atraktivan izgled nisu potrebni visoki rezovi i duboki dekoltei.

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević

Glumica je izgledala senzacionalno u bijeloj košulji dugih rukava uguranoj u crnu dugačku suknju, a liniju je naglasila odabranim krojem suknje.

Naime, riječ je o uskoj pencil suknji visokog struka koja je satenom donijela chic glamur na crveni tepih. Također, na suknju je glumica 'prikvačila' i zlatni broš u obliku zvijezde.

Crno-bijelu kombinaciju glumica je upotpunila i kratkom crnom kravatom koja je bila detalj koji je zaokružio cjelokupni outfit i dao mu cool izgled. Međutim, nije Demi jedina koja je cool kravate nosi u posebnim prilikama!

Na Vanity Fair partiju nakon dodjele Oscara 2022. Zendaya je svoj outfit također zaokružila kravatom, a 20-godišnja Julia Roberts za kravatu se odlučila 1990. godine kada je osvojila i svoj prvi Zlatni globus.

trendovski look

Od glave do pete u traperu: Demi Moore i kći u savršenom modnom skladu

Pogledaj galeriju