GENIJALNA COOLIDGE

Društvene mreže gore nakon zadnje epizode hvaljene serije 'Bijeli lotos', a svi bruje o haljini glavne junakinje

13.12.2022 u 15:48

Bionic
Reading

Finale druge sezone serije 'Bijeli lotos' izazvalo je brojne reakcije na društvenim mrežama nakon što je jedan od najomiljenijih likova završio onako kako je završio

Noge Jennifer Coolidge, koja u ovoj hvaljenoj seriji glumi omiljenu Tanyu, u štiklama dizajnerice Betsey Johnson postale su viralni hit u nevjerojatnoj završnici druge sezone ove gledane serije.

Poznata glumica nosila je svilenu mini haljinu od šifona, s potpisom poznatog talijanskog dizajnera Emanuela Ungara i šivanoj po njezinim mjerama, u uzbudljivoj završnici ove HBO-ove hit serije.

Coolidge, koja je osvojila Emmyja za ulogu Tanye McQuoid-Hunt, glumi ženu koja je na kraju završila plutajući u moru u vrtoglavim štiklama. Mnogi su se obožavatelji sjajne Coolidge i njezinog živopisnog lika na društvenim mrežama oglasili oko smrti omiljene Tanye te su za to optužili PVC štikle sa zanimljivom petom, ukrašene kamenčićima, zbog čega je izgubila oslonac i završila u oceanu.

Twitter je nakon toga doslovno proključao, a fanovi su za smrt okrivili Tanyine štikle zbog kojih je izgubila oslonac u finalu, o kojem će se još dugo pričati.

Za neke je ta smrt bila očekivana zbog njezinog stajlinga, o čemu je odmah započela burna rasprava.

Naime mnogi su primijetili da je Tanyina mini haljina cvjetnog uzorka vrlo slična onoj u legendarnoj sceni smrti u 'Kumu'.

  • +2
Bijeli lotos, druga sezona Izvor: Promo fotografije / Autor: HBO Promo

'Haljina je nastala od svilene šifonske tkanine koju smo pronašli na Siciliji i ima potpis Emanuela Ungara', otkrio je kostimograf Alex Bovaird za WWD.

'Paranoična i u strahu za svoj život, ubija sve homoseksualce na brodu... ali onda padne i slučajno se ubije? To je baš njezin način za izlazak', komentirala je tviterašica dok su Tanyini nesigurni koraci u nepraktičnoj obući, odnosno štiklama s nestabilnim petama, iznervirali korisnika Twittera: 'Sinoć sam vrištao na TV tijekom finala #WhiteLotus: 'Curo, samo skini cipele.''

I dok se mnogi obožavatelji s tugom opraštaju od lika Jennifer Coolidge, zajamčena im je još jedna sezona 'Bijelog lotosa', a iako nije najavljen datum premijere treće sezone, očekuje se da će biti objavljen 2023. godine.