najsuvremenija tehnologija

Ecija Ojdanić podijelila je s nama dojmove o najnaprednijem robotskom usisavaču i peraču podova iz iRobot-a

29.03.2023 u 11:14

Bionic
Reading

Ne postoji ništa ljepše od čistog i urednog doma, pogotovo ako se nakon dugog i napornog dana vratimo u isti. Danas je sve poprilično ubrzano, uvijek negdje žurimo i najčešće su nam vikendi tu kako bi napravili „generalke“

Ali to stvarno ne mora biti tako jer baš suprotno, vikendima bi trebali uživati i opustiti se, provesti vrijeme u prirodi ili odmarajući ispred malih ekrana. iRobot je savršen partner svakog doma jer nam dozvoljava da imamo više slobodnog vremena i da više nikada ne brinemo o čistim i urednim podovima svojih prostorija.

S tom činjenicom bi se sigurno složilo čak 40 milijuna zadovoljnih kućanstava u kojima su podovi uvijek blistavi jer govorimo o brojci koja iz godine u godinu – neprestano raste. Ono što pridonosi tome da ta brojka raste, svakako su vrhunska kvaliteta i najsuvremenija tehnologija, koje svakog kupca, ostave bez riječi, a što je još važnije, ostave ga i bez tog zadatka čišćenja podova. iRobot je apsolutni lider u kategoriji kućnih robota, a mnogobrojni zaljubljenici u istog, više ne mogu zamisliti svoju svakodnevicu bez njega. Koristeći iRobot, ostavljamo si više vremena za svoje hobije, druženja i kvalitetno provođenje slobodnog vremena, a sada jos više, uz inovativnu tehnologiju - predstavljamo iRobot Roomba Combo j7+ – najnapredniji 2u1 robotski pomagač na svijetu!

S tim se u potpunosti slaže i poznata glumica Ecija Ojdanić, u čijem domu je iRobot poput člana obitelji. Ecija je odlučila naručiti vrhunski Roomba Combo j7+ model jer definitivno želi najbolje za svoje ukućane i sebe. Riječ je o najnoviji i najnapredniji seriji robotskog usisavača i perača podova na svijetu. U prijevodu – iRobot koji usisava i pere u jednom.

Ecija svoje slobodno vrijeme najčešće provodi trčeći u prirodi. Trčanje je njezina strast i nerijetko sudjeluje na brojnim utrkama. Tako se i ovog puta, spremala za izlazak u prirodu, kad je na vrata pozvonio dostavljač s najboljim mogućim paketom u kojem se nalazila najnovija Roomba. I makar je već planirala izaći iz stana, nije mogla odoljeti a da odmah ne upali svog najdražeg kućnog saveznika. Pogotovo zato jer joj je za to potrebno svega par sekundi. Prije odlaska na trčanje, Ecija odabire sobu koju će njezina nova Roomba usisavati, a sve preko aplikacije. Odlazi sretna na trčanje jer zna da će njezina Combo j7+ odraditi savršen posao i da će ju dočekati najčišći podovi.

Roomba Combo j7 je nova serija na tržištu, riječ je o najnovijoj premium seriji 2u1 usisavača i perača podova koja ima vrhunske performance i inovativna rješenja:

  • Prvi robotski usisavač i perač koji radi posve bez upotrebe ruku – i jedini s krpom za pranje koja se posve podiže sa saga (Na tvrdim podlogama istovremeno pere i usisava. Na sagu zatim podiže vlažnu krpu, udaljava je od saga i nastavlja snažno usisavati)
  • Jedna od glavnih novosti je i ‘PrecisionVision’ navigacija – ona omogućuje Roombi da identificira i izbjegne prepreke u Vašem domu poput izmeta kućnih ljubimaca, čarapa ili kablova
  • Posjeduje dvostruke gumene četke za različite tipove površina
  • Zahvaljujući naprednom operativnom sustavu iRobot, uređaj zna gdje treba čistiti i može se usredotočiti na željena ciljana područja
iRobot

Bilo da je riječ o tvrdim površinama kao što su pločice ili parket, ili mekša površina kao što je tepih, Roomba Combo odrađuje savršen posao.

Nakon trčanja, Eciji preostaje samo uživanje u svom čistom domu jer se njezina pametna Roomba Combo j7+ sama vraća u svoju postaju, nakon što je u potpunosti ispunila njezina očekivanja – i više od toga.

iRobot

Iskoristite sada akcijsku cijenu za kupovinu modela Roomba Combo j7+(c7558). Akcijska cijena artikla je 939,90 €*.

iRobot proizvodi su dostupni na iRobot Hrvatska web trgovini, iRobot kiosk - Arena Centar Zagreb, iRobot kiosk - City Center One Split. Akcija traje do 30.05. 2023. ili do isteka zaliha.

iRobot asortiman možete kupiti i kod sljedećih ovlaštenih prodavatelja: Elipso, Sancta Domenica, Links, Harvey Norman, Emmezeta, eKupi, Svijet Medija, Bazzar.

Za više informacija možete i nazvati na 01/5619 242 ili poslati email na info@irobot.hr.

*Istaknuta cijena je preporučena maloprodajna cijena, dok stvarna cijena može biti različita ovisno o prodavatelju i mjestu prodaje.