Projekt edukacije u ugostiteljstvu i turizmu „Adriatic“, u svim većim gradovima u Hrvatskoj počinjue uskoro; 9.4 u Zagrebu, 23.4 u Dubrovniku, 7.5 u Splitu te 21.5 u Zadru
Pojekt edukacije u ugostiteljstvu i turizmu „ADRIATIC“ pokrenut je na komercijalnoj osnovi 2004. godine te je kao izvrstan projekt odobren od Ministarstva turizma, Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva gospodarstva.
Projekt predstavlja idealan spoj win-win situacije kako za proizvođače u horeca kanalu tako i za sve zaposlenike koji sa minimalnim ulaganjem mogu dodati vrijednost i pojačati konkurentnost kako lokala, tako i ojačati znanje i ekspertizu svojih ljudi te na taj način utvrditi svoje mjesto na tržištu.
Kako je čovjek ključ razvoja, kako turizma tako i ugostiteljstva, a educirano i stručno osoblje jedino jamstvo napretka na navedenim potručjima, tvrtka Adriatic Educatio pripremila je poseban program stručnih edukacija kako bi svim djelatnicima u ugostiteljstvu i turizmu omogućila dodatnu edukaciju koja koja je prijeko potrebna kako bi se zadovoljili visoki međunarodni standardi.
Kvalitetu samog projekta, koji iza sebe ima devetogodišnje iskustvo sa više od 1118 polaznika, prepoznale su i institucije lokalne samouprave te su pokroviteljstvo nad projektom preuzele županije; splitsko-dalmatinska, dubrovačko-neretvanska, zadarska i Grad Zagreb.
Današnji gosti zahtjevaju visoki nivo znanja i educiranosti, te ljubaznost u ophođenju s gostima, iznimno su zahtjevni te za uložen novac zahtjevaju najbolji omjer kvalitete i cijene.
Zaposlenik kao osnova svakog horeca lokala je prozor u svijet svakog ugostitelja. Nedovoljno educirani zaposlenik ne samo da će odbiti stalnog gosta, već dolazi u situaciju da odbije potencijalnog novog gosta.
Konkurentnost, visoka obrazovanost i te praćenje novih trendova ključ su uspjeha u horeca kanalu. Za Vas sada je tu tvrtka Adriatic Educatio koja pruža mogućnst stručnog usavršavanja na području savjetnika/savjetnice za vina i na području barmena/barmenice
Edukacije se sastoje od teorijskog i praktičnog dijela s tim da je na području edukacije savjetnika za vina naglasak na edukacijskim cjelinama koje obrađuju teme poput utjecaja enologije u gastronomiji, vina Dalmacije i Hrvatske, svjetska vinska i vinogradarska područja, socijalne vještine u ugostiteljstvu i turizmu, utjecaj vina na zdravlje, dok za edukaciju za barmene naglasak je stavljen na na cjeline koje obrađuju barsko poslovanje, povijest jakih alkoholnih pića, socijalne vještine u ugostiteljstvu i turizmu, praktična izobrazba barmena, slobodni stil (flairy style). U oba slučaja polaznici na kraju programa imaju poseban projektni zadatak koji moraju samostalno odraditi prema navedenim visokim standardima.
Programi usavršavanja namjenjeni su svim djelatnicima u horeca kanalu te svima onima željnima znanja i upoznavanja novih trendova u ugostiteljstvu. Programi traju 120 školskih sati te je potrebno platiti samo iznos kotizacije.
Po završetku edukacije polaznici dobivaju uvjerenja odobrena od Agencije za strukovno obrazovanje odraslih o završenom seminaru.
Unaprijedite svoje znanje već danas, ne dopustite da Vas ljetna sezona dočeka nespremne.
Više informacija pronađite na web stranici www.adriaticeducatio.hr te se predbilježite za edukacije mailom putem adrese info@adriaticeducatio.hr