BESPRIJEKORAN STAJLING

Elegantna Jadranka Sloković blista u hit kaputu

08.03.2017 u 11:36

Bionic
Reading

U našoj je metropoli otvoren prvi Heraldijev butik za žene, a među mnogobrojnim ljubiteljicama finih odjevnih komada na otvorenju je bila i besprijekorno dotjerana odvjetnica Jadranka Sloković

Ormar poznate hrvatske odvjetnice Jadranke Sloković krije mnogobrojne komade s potpisima poznatih kuća visoke mode pa ne čudi to da je došla na otvorenje Heraldijeva butika, a modne novitete nisu propustile pogledati ni poznate dame poput Larise Lipovac, Sanje Doležal, Tihane Harapin Zalepugin, Ecije Ojdanić, Mile Elegović, Kristine Šalinović, Nevene Rendeli i Sandre Bagarić.

  • +27
Poznati na otvorenju Heraldijeva butika Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Uz kolekcije najinovativnijeg britanskog modnog dizajnera Paula Smitha te rafinirani minimalizam njemačkog brenda Jil Sander, kao i londonskog Josepha, novootvoreni butik donosi kultne brendove Church's, Proenza Schouler, Rochas...

Prohladna večer dotjeranoj je odvjetnici bila idealna da opet pokaže trendi kaput u military stilu. Radi se o dugom kaputu s potpisom Louis Vuittona, a military stil s dvostrukim kopčanjem sigurno će biti hit još koju sezonu.

Jadranka Sloković za večernji je izlazak zablistala u crnome od glave do pete. Iako je u posljednje vrijeme često birala upečatljive srebrne komade poput sakoa ili bluze, ali i baršun, za večernji izlazak u centar grada uz kaput je kombinirala klasičnu crnu dolčevitu, štikle i torbicu. Damski je look upotpunila frizurom koja je već postala njezin zaštitni znak, baš kao i crveni ruž koji često bira za večernje izlaske.