POSLOVNA ELEGANCIJA

Elegantni crno-bijeli stajling Sanja Musić Milanović začinila je najpoželjnijim cipelama sezone

06.06.2024 u 12:59

Bionic
Reading

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović i njegova supruga, prof.dr.sc. Sanja Musić Milanović susreli su se s predstavnicima Hrvatsko-brazilske gospodarske komore i hrvatske zajednice koja živi u Sao Paulu

Predsjednik Milanović otputovao je u Brazil, što je prvi službeni posjet predsjednika hrvatske države ovoj južnoameričkoj zemlji od uspostave diplomatskih odnosa prije 32 godine.

Uvijek vjerna svom klasičnom, ženstvenom stilu, prva dama Hrvatske samo niže sjajna modna izdanja, pa je nakon zanimljivog iskoraka vedrim tonovima ponovno zaigrala na sigurnu stilsku kartu.

Prilikom susreta s predstavnicima Hrvatsko-brazilske gospodarske komore i hrvatske zajednice koja živi u Sao Paulu odlučila se za provjerenu modnu kombinaciju koja prkosi trendovima i doista ima bezvremenski karakter.

Crno-bijele kombinacije modni su klasik kojim nikad ne možete pogriješiti te su uvijek vrlo efektne i chic.

Crni peplum top spojila je s elegantnom bijelom suknjom midaxi duljine, a nije zaboravila ni na dobro osmišljene detalje jer je ovaj uspješan look nadogradila hit cipelama koje ove sezone obožavaju sve fashionistice - slingback cipelama na petu u crnoj boji.

uz supruga zorana

Sanja Musić Milanović sa smiješkom na licu zablistala u nekoliko nijansi sive

Pogledaj galeriju

Riječ je o jednom od najpopularnijih modela koji donosi daleko više udobnosti od klasičnih salonki te će svakom stajlingu dati profinjeniju notu.

Prepoznatljiva frizura s krajevima isfeniranima prema van, crveni ruž i decentan nakit zaokružili su i ovo uspješno modno izdanje Musić Milanović.

sve osim nogometa

Učitavanje...