IZGLEDA BESPRIJEKORNO

Eva Longoria ponosno istaknula svoju nikad vitkiju figuru u izazovnoj haljini

20.05.2019 u 15:13

Bionic
Reading

Godinu dana nakon što je po prvi puta postala majka i rodila sina Santiaga, glumica Eva Longoria hvali se svojom besprijekornom figurom koju je dovela do savršenstva. Latino zavodnica novim je stajlingom ponovno izazvala oduševljenje javnost

i Iza nje je naporna godina posvećena prije svega sinčiću Santiagu kojeg je u lipnju 2018. dobila sa suprugom Joseom Bastonom, a istovremeno predano je radila na svojim televizijskim poslovima u ulozi producentice.

No, Eva Longoria izgleda, pronašla je vremena i za teretanu, fitnes i pritom se držala propisane prehrane, a sve je rezultiralo fantastičnim novim izgledom i lijepom figurom.

Pokazala je to kroz nekoliko sjajnih stajlinga prošli tjedan u Cannesu, a niz je nastavila posljednjim, senzacionalnom zeleno- crnom pripijenom haljinom. Riječ je o kreaciji koja je na nekim mjestima otkrila i golišave dijelove, ali sve s dozom stila i ne previše vulgarno. Uz haljinu koja je pratila njezinu liniju tijela, Longoria je nosila vrtoglavo visoke potpetice sličnog uzorka, a kosu podigla u visoku punđu.

Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Pilates, joga i puno trčanja, to me zabavlja i opušta, ali nažalost - to toliko ne jača mišiće kao što se mnogima možda čini. Nedavno mi je došla moja nutricionistica i obznanila mi je jednu tužnu vijest - moja mišićna masa baš i nije na nekom zavidnom nivou pa mi je predložila promjenu. Uputila me u teretanu i naložila teške vježbe. Nemate pojma kako mi je to teško palo. Mislim, da mogu, ja bih samo tamo stajala i radila običan biceps curl u nadi da će mi ta vježba ojačati cijelo tijelo. Eto - toliko volim vježbati', otkrila je glumica nedavno kako održava formu.

  • +19
Dodjela nagrada Kering Women In Motion Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +5
Eva Longoria baby shower Izvor: Profimedia / Autor: N.N.