MODNO NADAHNUĆE

Francuskinje obožavaju ovaj komad, a u njemu ćete s puno stila uploviti u jesen

08.09.2024 u 18:58

Bionic
Reading

Baš poput bijelog T-shirta, koji se može nositi na bezbroj načina, šarmantni bijeli topići apsolutni su 'must have' ove sezone

Bijeli topići, obavezno bez rukava, a s dodatkom volana ili čipke, odlična su ideja za nadolazeće prijelazno razdoblje koji je puno zahtjevnije za osmišljavanje praktičnih lookova jer je vrijeme promjenjivo, stoga moramo vješto kombinirati i toplije i laganije odjevne komade.

Jednostavni komadi zagasitih boja koji vam dobro pristaju i koji se lako mogu kombinirati sa svime što imate u ormaru uvijek su prava investicija, a odjevni predmet koji obožavaju Francuskinje dobro će se uklopiti u takve stajlinge.

Ako tragate za basic komadom koji će vam olakšati slaganje kombinacija u prijelaznom periodu, a dosadio vam je bijeli T-shirt, bijeli topići odlična su alternativa.

Ženstvena bluza bez rukava koja donosi romantičnu vibru zahvaljujući čipki, ukrasnim vrpcama ili slatkim volanima neodoljiva je u svojoj jednostavnosti. Osim što su šarmantni i tako chic, ovakvi topići svakom će looku dati nježnu i ženstvenu notu, a dobra su ideja i za prijelazno razdoblje jer se mogu nositi ispod sakoa, kardigana ili traper jakne.

Nosi se boho stil

Ako ste i vi zaljubljeni u način odijevanja chic Francuskinja, niti ne sumnjamo da ćete biti oduševljeni tim svevremenskim odjevnim predmetom koji se dobro uklapa i u revival boho stila, čija je ikona neponovljiva Sienna Miller.

KAIA GERBER

Balerinke su poharale modni svijet ove sezone, a nije im odoljela ni lijepa brineta

Pogledaj galeriju

Look koji ga je uključivao nedavno je prošetala i Kaia Gerber, slavna manekenka koja je bijeli romantični top spojila s elegantnim crnim hlačama i još jednim hit komadom - balerinkama.

glamur u veneciji

U njih se gledalo: Pogledajte spektakularne haljine koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim

Pogledaj galeriju

Mlada ljepotica, koja kao svoje modne uzore navodi francuske zvijezde 1960-ih i 1970-ih, Jane Birkin i Françoise Hardy, ali i svoju slavnu majku, briljirala je ovim stajlingom te ga je zaokružila efektnim sunčanim naočalama i kožnom torbicom - baš onako kako bi to isfurale Francuskinje.

Sviđaju vam se ovakvi topovi, no ne znate kako ih kombinirati?

Mogućnosti su doista velike - spojite ih s npr. jednostavnim trapericama ravnih nogavica, oversized sakoom, traper jaknom, jaknom od brušene kože, košuljom - jaknom…

Želite li zaokružiti look u francuskom stilu, odaberite trendi klompe, tenisice, gležnjače od brušene kože ili jednostavne balerinke.