ZAPAŽEN STYLING

Haljinicu od 130.000 kuna pretvorila u top

11.01.2016 u 13:16

  • +2

Kate Bosworth

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Na dodjeli Zlatnih globusa Kate Bosworth plijenila je pozornost u glamuroznoj metalik roza toaleti koju potpisuje talijanski modni dvojac Dolce&Gabbana, a da bi se za InStyleovu zabavu nakon dodjele nagrada presvukla u još jednu njihovu kreaciju, bogato ukrašenu haljinicu u vrijednosti od čak 130.000 kuna

Lijepa plavokosa glumica poznata je po istančanu modnom ukusu. Obično bira ženstvene kreacije s ponekim otkačenim detaljem, a ovaj je put sve iznenadila pojavivši se u neodoljivoj uskoj metalik roza haljini ukrašenoj brojnim šljokicama. Kate je bila toliko uzbuđena zbog bajkovite haljine koju je nosila da je na svom Instagramu objavila video u kojem se haljina vidi iz svih kutova.

360 first look! @dolcegabbana #GoldenGlobes2016 ??????

A video posted by Kate Bosworth (@katebosworth) on


No za večernji party koji se održao nakon dodjele prestižnih filmskih i TV nagrada glamuroznu kreaciju zamijenila je crno-zlatnom haljinicom, također s potpisom Dolce&Gabbana koja košta čak 130.000 kuna.

Bogato ukrašena haljinica bez naramenica dio je kolekcije za proljeće i ljeto 2016., a glumica ju je pretvorila u peplum-top odjenuvši je na uske crne hlače na crtu. Look je upotpunila crnim štiklama s brošem od svjetlucavih kamenčića i zlatnomručnom torbicom geometrijskog oblika ukrašenom tratinčicama koja također dolazi s potpisom Dolce&Gabbana i cijenom od 35.000 kuna, a dio je kolekcije Resort 2016.