na ulicama new yorka

Hlače kao stvorene za vruće dane i vječne bijele tenisice; Demi Moore izgleda sjajno

07.06.2024 u 11:53

Bionic
Reading

Demi Moore nastavlja oduševljavati sjajnim izgledom, bilo na crvenom tepihu i na ulicama New Yorka. Ovog puta oduševila je jednostavnim monokromatskim stajlingom i pokazala kako blista i u najobičnijim kombinacijama

Nedavno održan Filmski festival u Cannesu u prvi plan je stavio veliki povratak Demi Moore. Iako je 90-ih bila jedna od najvećih zvijezda Hollywooda, nekoliko loših odluka, razvod od Brucea Willisa i brak s Ashtonom Kutcherom učinili su svoje. No za Demi Moore u njezinoj 61. godini života dolazi novo vrijeme - izgleda bolje no ikada, a njezin najnoviji film predstavljen u Cannesu nagrađen ovacijama dugim čak 13 minuta.

Nakon povratka iz Cannesa gdje je pokazala niz nezaboravnih stajlinga, Demi Moore nastavlja niz sjajnih izgleda. Tako je na nedavnom susretu s kolegicama iz antologijske serije 'Feud' redatelja Ryana Murphyja pokazala vrlo elegantno izdanje u duhu 60-ih i to u crnom od glave do pete.

  • +2
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A ove elegantne boje Demi se ne odriče ni u slobodno vrijeme. Ulicama New Yorka prošetala je u jednostavnoj, monokromatskoj kombinaciji sastavljenoj od obične crne majice i udobnih lanenih culotte hlača, savršenih za tople dane, a look je zaokružila vječnim bijelim tenisicama. Iako jednostavan, stajlingu nije nedostajalo modnih dodataka – preko ramena je nosila kožnu Celine Nino torbicu, a u ruci najslađu pratnju, svog ljubimca, malenu čivavu Pilaf.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr