Na Zagrebačkom velesajmu do 21. veljače održava se 8. međunarodni sajam gastronomije, hotelsko-ugostiteljske opreme, hrane, pića i gastronomskih inovacija
Osim najznačajnijih hrvatskih tvrtki iz sektora HoReCa, sudjeluju brojni inozemni izlagači poput Bake Off Italiana, Baron Professionala, Electroluxa, Mielea, Werner&Pfleiderera, Winterhaltera, Convotherma, Feuma Gastromaschinena, Heppa, Končara, La Sommelierea, Climadiffa, Paradise coctelsa, SBM Maschinena, Schneidera, Sigme ili Villeroy & Bocha.
Posjetitelje očekuju prezentacije izložene opreme, bogat stručni program te tradicionalno državno natjecanje 10 najboljih hrvatskih kuhara. Također, svi će moći uživati u degustacijama, pizza showu te jelima iz svih hrvatskih regija (autohtoni proizvodi, eko hrana, vino, rakija, kolači, pršut, sir, med, voće, kava i ostale delicije).
Hotel&Gastroteh je izuzetna prilika za promoviranje na jednom mjestu proizvođača i trgovaca hotelsko-ugostiteljske opreme, hrane i pića te distributera i ostalih čimbenika sektora HoReCa.
U istom terminu održava se i Zagrebački sajam nautike te ovi sajmovi čine zajedničku cjelinu u kojoj se na jednom mjestu povezuju svi izlagači koji kroz srodnu tematiku mogu unaprijediti hrvatsku turističku ponudu.