ZAPANJENI SMO

HTV-ove novinarke savršeno se snašle u drugoj profesiji

13.10.2013 u 10:54

  • +2

Zlatna igla

Izvor: Pixsell / Autor: Anto Magzan/PIXSELL

Bionic
Reading

U studiju Anton Marti na HRT-u održala se 78. Zlatna igla pod visokim pokroviteljstvom predsjednika RH Ive Josipovića, a na kojoj su posebno zablistale HTV-ove novinarke za koje smo na tren pomislili da su pogriješile profesiju

Zlatna igla zasjala je u maštovitim modnim kreacijama etabliranih hrvatskih dizajnera. Ugledni hrvatski obrtnici predstavili su muške i ženske modne kolekcije i najnovije trendove.

Njihove kreacije nosili su poznati urednici i novinari Hrvatske radiotelevizije: Tončica Čeljuska, Katja Kušec, Sanja Mikleušević Pavić, Nataša Ban Leskovar, Petar Štefanić, Anka Bilić Keserović, Kristina Validžić i Damir Smrtić

Najviše komplimenata dobila je lijepa Tončica Čeljuska, kojoj je voditelj Mirko Fodor dobacio da je posao odradila odlično te da bi to mogla raditi svakoga dana. No sudeći prema ponosnom i dobro uvježbanom hodu pistom, to bismo mogli reći i za ostale njezine kolegice koje su se u manekenskim vodama savršeno snašle.

Ovogodišnji sudionici Zlatne igle bili su: Modna manufaktura Mustre, Etna Maar, Obrt Sea, Modni dizajner Iva Karačić, Moda Stolnik, Modni dizajner Ana Kujundžić, Etno butik Mara, Igor Dobranić, IK studio za dizajn, Dora, Modna kuća Sposa, Modni dizajner Nada Došen i šeširi Kobali, Krzno Sumrak i torbice Skomina, Muška moda Šabić i Bočak cipele, Elegance modni salon te Igor Galaš.