elegantna i laskava

Idealna uz hit čizme: Ova predivna haljina nosi se do kraja zime, a ne košta bogatstvo

14.10.2024 u 11:18

Bionic
Reading

U Zarinoj kolekciji jesen-zima 2024.-2025. nalazi se i midi haljina cvjetnog printa, laskavog drapiranog dizajna i elegantnih dugačkih rukava

Modne zaljubljenice dobro znaju da će u Zari uvijek pronaći barem nekoliko komada koji djeluju dizajnerski, a ne dolaze po vrtoglavo visokim cijenama. Posebno dobar 'pick' su haljine, pri čemu najtraženije ostaju one koje se mogu nositi na hit visoke čizme.

Spoj haljine i visokih čizama neodoljivo je zavodljiv, pristaje svim dobnim skupinama i nosi se od rane jeseni pa sve do prvih proljetnih dana - što znači da je riječ o komadima u koje definitivno vrijedi investirati.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Haljina cvjetnog printa iz Zare

Uz visoke čizme posebno dobro izgledaju elegantne haljine midi kroja, lepršavog i živopisnog dizajna koji cijeli stajling podiže na višu razinu, a jednu takvu možete pronaći i u Zari.

Laskavi drapirani kroj i elegantni rukavi

Riječ je o modelu s otmjenim fluidnim ovratnikom i zimi neophodnim dugim rukavima, koji su blago suženi oko zapešća i dekorirani sitnim gumbićima.

Bordo cvjetni print na bež haljini, kao i drapirani detalji oko struka, čine je iznimno trendi modelom, no nema sumnje kako ćete je moći nositi i u nekoliko narednih sezona jer je riječ o dizajnu koji nikad ne izlazi iz mode.

Kako nositi ovu midi haljinu?

Ovu haljinu, dostupnu po cijeni od 49,95 eura, lako ćete uskladiti uz kožne čizme, gležnjače ili mokasinke, a divno će pristajati i modnim klasicima poput crnog kaputa ili bezvremenskog bež balonera.

  • +12
Čizme preko koljena Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kada temperature padnu ispod minusa, stajling samo pojačajte mekanim i toplim tajicama, a tijekom proljeća kombinirajte je s laganim i uvijek trendi balerinkama.

hit modeli

Zagrepčanke su izvukle čizme iz ormara. Pogledajte kakve se nose

Pogledaj galeriju