KUPOVINA OD KUĆE

Ikea konačno pokrenula internetsku trgovinu i kod nas

19.05.2016 u 13:45

Bionic
Reading

Popularni švedski brend povoljnog namještaja Ikea obavijestio je svoje korisnike da je pokrenuo dugo iščekivanu web trgovinu i za hrvatske kupce

Ikea je obavijestila kupce kako se sada online može kupiti većina njenih proizvoda, a to će vjerojatno razveseliti sve koji nisu u blizini jedine otvorene trgovine u Hrvatskoj.

Trenutno se online ne mogu kupiti jedino biljke i prehrambeni proizvodi. Ikea se trenutno fokusira na otvorenje svoje trgovine u Beogradu, zatim i u Ljubljani, nakon čega će početi razmatrati mogućnost otvorenja robnih kuća i u drugim gradovima u jugoistočnoj Europi. Stoga je otvaranje online trgovine dobra vijest za sve ljubitelje njenih proizvoda koji ne žive u Zagrebu i okolici jer ih sad od popularnih proizvoda za kućanstvo i povoljnog namještaja dijeli tek nekoliko klikova mišem.

Internetska trgovina otvorena je za narudžbe 0-24 h, sedam dana u tjednu, a kupcima nudi iste opcije kartičnog plaćanja kao u robnoj kući i dostavu proizvoda na kućnu adresu u roku od 10 dana.

No dostava Ikeinih proizvoda nije besplatna, što je na društvenim mrežama razočaralo brojne korisnike, a cijena dostave za pakete do 30 kg iznosi 179 kuna dok se kompletan izračun troškova dostave može pronaći na njenim stranicama.

Ikea je treći svjetski  poznati brend koji je od početka ove godine otvorio internetsku trgovinu na hrvatskom tržištu nakon španjolskog modnog diva Inditexa, koji je omogućio online kupnju svih svojih brendova, među kojima je najpoznatija Zara, i švedskog H&M-a.