MALA OPSESIJA

Iva Šarić Leko zna tajnu glatke kože

10.03.2015 u 10:22

Bionic
Reading

Iva Šarić Leko, manekenka i supruga nogometaša Jerka Leke, koja se upoznala sa svim čarima Philips Lumea uređaja. Iva, k tome, nerijetko putuje i u tople i egzotične krajeve, pa joj je glatka i njegovana koža tijela imperativ

'Obožavam putovati, posebno u tople krajeve i to u svako doba godine. Ovisnik sam o suncu, moru i ostalim ljetnim guštima, no u njima ne mogu u potpunosti uživati ako mi koža nije svilenkasto glatka. Doslovno. To je moja mala opsesija. Ne putujem nigdje bez preparata za uklanjanje dlačica, a depilirala sam se od New Yorka do Singapura', ističe lijepa manekenka te dodaje da joj je odnedavno održavanje glatke kože postalo pravo zadovoljstvo.

'Nakon što sam probala Philips Lumeu, preporodila sam se. Uklanjanje dlačica je postalo nevjerojatno učinkovito i bezbolno. A uz sve to, koristim uređaj u udobnosti vlastite sobe. Odličan je osjećaj kad vidite da vam je koža glatka danima i to nakontretmana koji je potpuno bezbolan. Odsad će i moja beauty rutina naputovanjima biti puno ugodnija', oduševljena je Iva Šarić Leko.