LEPRŠAVE I PRIVLAČNE

Iz ponude Asosa nestaju brzinom svjetlosti: Ove haljine postale su pravi modni hit

13.05.2020 u 10:53

Bionic
Reading

Predstavništvo popularne britanske modne trgovine Asos nedavno se pohvalilo podatkom kako ove sezone uspijevaju prodati više od 18 tisuća slojevitih haljina. Iz njihove izjave možemo izvući beskonačne zaključke - među njima i to da smo suočeni s velikim trendom, ogromnim prodajnim uspjehom i modnim fenomenom

U razumijevanju popularnosti ovog trenda dovoljno je pribjeći fotografijama haljina kako biste shvatili kakva je njihova silueta i zašto su brojne dame ove sezone posebno privučene njima, o čemu dovoljno svjedoči stanje zaliha na stranicama modne trgovine Asos.

Riječ je o haljinama mini, midi i maksi veličini koje se sastoje od nekoliko slojeva tkanine, a izrađene su od materijala koji su daleko od krutosti poplina ili tafta, a koji obično definiraju njihove prethodnice.

  • +2
Asosove haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Svaki sloj haljine naglašen je minijaturnim volanima koji daruju mnogo više pokreta i čine ju idealnim ljetnim odabirom.

Britanska modna trgovina Asos predstavila je pregršt modela ove haljine, u raznim duljinama, bojama te uzorcima, a idealna je za nošenje već u proljetnim mjesecima u kombinaciji s traper jaknom, dok će u ljetnim mjesecima zablistati u paru s bezvremenskim espadrilama.