bez greške

Halle Berry izgleda fantastično: Ne, to nije bio tek običan kombinezon

16.08.2024 u 10:19

Bionic
Reading

Odijevanje ljeti može itekako biti izazovno. Kada gradski asfalt užari, posljednje što želite je na sebe navući teški, strogi sako. No, što učiniti kada i na kolovoškim vrućinama želite postići uglađen, dotjeran i elegantan izgled? Dopustite Halle Berry da pokaže kako se to radi

Nakon prozirne čipkaste haljine koju je Halle Berry odjenula za premijeru filma 'The Union' u LA-u i pri tome podigla popriličnu prašinu (a mnogi su se zapitali je li ta haljina uopće bila dobar izbor), 58-godišnja glumica sada je svima očitala modnu lekciju.

Kombinezon koji izgleda kao dvodjelni komplet

Prilikom gostovanja u emisiji 'Good morning America' Halle je pokazala pravo stilsko umijeće. Tako je Halle stigla u kombinezonu s prugastim uzorkom čiji dizajn potpisuje Alberta Ferretti. No, to nije bio tek običan kombinezon, nego ultimativno chic komad. A modni stručnjaci brzo su se složili – ovaj besprijekorno elegantan komplet posramljuje tradicionalno odijelo.

  • +9
Halle Berry Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / imago stock&people / Profimedia

Pametan dizajn

A ono čime ovaj kombinezon najviše oduševljava je njegov pametan dizajn, koji daje iluziju dvodijelnog kompleta - prsluk uparen s hlačama širokih nogavica - dok je u stvarnosti jednodijelni komad. Upravo u toj varljivoj jednostavnosti leži ljepota Halleinog stajlinga, spajajući sofisticiranost krojenog odijela s lakoćom i modernošću kombinezona.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Halle je potvrdila svoj dobar stil

Ovaj izgled dokaz je Halleine sposobnosti da nas obori s nogu, podsjećajući da se tako lako žonglira između zavodljivog, seksi izgleda i uglađeno profinjenog. Nakon kontroverzi koje je izazvala njezina čipkasta haljina, ovaj Alberte Ferretti kombinezon savršen je način kojim je Halle ponovno potvrdila svoj stil.

  • +5
Halle Berry Izvor: Profimedia / Autor: Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia