kratko i slatko

Izgleda nevjerojatno chic: Danijela Martinović ima novu frizuru

07.10.2024 u 09:51

Bionic
Reading

Domaća glazbenica Danijela Martinović na Instagramu se pohvalila prepunom dvoranom Vinkovačke knjižnice, ali i novom frizurom koja joj odlično stoji

Dolaskom jeseni mnogi se odlučuju za promjene, a rujan često doživljavamo kao novi početak. Da je vrijeme za promjene, shvatila je i omiljena domaća pjevačica Danijela Martinović koja je ove jeseni promijenila frizuru!

Kao i svake jeseni, i ove godine u trendu su kratki rezovi koji u look donose mladenački duh i živahnost. Bilo da je riječ o dugom bobu ili o onom najhrabrijem, za kakvog se odlučila i Danijela Martinović!

Najvažnije žene u životu Amal Clooney Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Vrijeme je za promjene

Domaća se pjevačica na Instagramu pohvalila novom frizurom i visokim rezom koji je u ravnini čeljusti. Kako bi dobila taj 'pariški chic', glazbenica se odlučila i za stepenaste šiške kojim je 'popravila' i 'omekšala' strogoću oštrog reza boba.

Također, look Francuskinje iz kakvog filma ostvarila je i crvenim ružem, ali i modelom hlača cullote koji je posebno drag stajliš damama, bez obzira na godišnje doba.

u splitu

Zablistala u plavom: Danijela Martinović u haljini s odvažnim izrezima

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, Danijela Martinović, osim glazbom, obožavatelje oduševljava i svojom knjigom 'Tuširanje duše' koja je opisana kao životopis koji nudi priliku za introspekciju o vlastitom životu. Danijela je knjigu sada predstavila i u Vinkovcima u Gradskoj knjižnici, gdje ju je dočekala puna dvorana.