VOLI JE I JESSICA ALBA

Izgleda tako skupocjeno: Ovu divnu nijansu viđat ćemo uskoro posvuda

20.08.2024 u 09:34

  • +3

Jessica Alba

Izvor: Profimedia / Autor: ROKA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Jessica Alba, holivudska glumica s poduzetničkim talentom i nepogrešivim modnim stilom, uvijek je u korak s trendovima, no nikad ih slijepo ne prati

Zvijezda 'Sin Cityja' u svakoj prigodi pokazuje da je prava modna inspiracija za mnoge fashionistice koje obožavaju njezin mladenački stil primjeren za brojne prigode.

Lijepa 43-godišnjakinja, koja se proslavila ulogom u seriji 'Dark Angel', izgledala je fantastično u vrlo jednostavnom stajlingu, no pametno osmišljenom do zadnjeg detalja.

  • +10
Modni komadi u bordo boji Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ako niste sigurni oko tamnocrvene, odnosno tzv. bordo, koja se ove jeseni vratila na modnu scenu u svim svojim varijantama, Jessica Alba ima odlično rješenje: dozirajte je.

Oversized sako u efektnoj nijansi plave i odgovarajući top u istom tonu vješto je spojila s trapericama širokih nogavica koje joj odlično pristaju.

To znači da se usmjerite samo na detalje, pa je zgodna glumica posegnula za torbicom (Chanel) i elegantnim cipelama na petu s remenčićima, postigavši elegantan look u tren oka.

Prozračan make up i ležerni valovi dobro su se uklopili u ovo njezino chic izdanje.

Iako je tamnocrvena ili, kako je mnogi još nazivaju, boja vina omiljena tijekom hladnijih mjeseci, trendseterice je već neko vrijeme nose cijele godine. Dolazi u brojnim varijacijama od bogate i zagasite boje vina pa sve do najtoplije boje trešnje, a viđat ćemo je posvuda i u prvim danima jeseni.

Sofisticirana i elegantna, svakom će looku dati luksuznu vibru, a nije teška za kombiniranje, pa je spojite s bijelom, bež, sivom, crnom...