ZALJUBIO SE

Je li i princ Harry pronašao svoju Kate?

21.02.2013 u 11:03

Bionic
Reading

Obrazovana i bogata britanska ljepotica iz visokog društva Cressida Bonas zarobila je srce nemirnog princa Harryja. Svoju su ljubav javno demonstrirali strastvenim poljupcima i zagrljajima u švicarskom skijalištu, a britanski mediji sugeriraju da je to možda znak da se nestašni princ smirio

Visoko u švicarskim planinama, temperatura je rasla princu Harryju koji je javno izmjenjivao nježnosti sa svojom novom djevojkom, ljepoticom iz visokog društva Cressidom Bonas.


Večer u obližnjem restoranu na skijalištu Verbier nije bila divlja po Harryjevim standardima, nitko nije bio gol, nitko nije skakao u bazen niti nosio nacistička obilježja, no svi su primijetili kako uživa u društvu 24-godišnje plavuše i modela koja mu je sjedila u krilu.

Izvori kažu da se novi par ljubio poput tinejdžera na zadnjim sjedalima u kinu iako su u restoranu bili i Harryjev ujak, princ Andrew, čiji su 53. rođendan slavili, njegova bivša supruga Sarah, vojvotkinja od Yorka, i njihove dvije kćeri, princeze Beatrice i Eugenie
Nešto prije ponoći Cressida, koja je bila odjevena u minijaturnu crnu haljinu i štikle, sjela je Harryju u krilo i par je ušao u strastveni klinč.

'Nismo mogli vjerovati što vidimo. Nisu bili nimalo diskretni', kaže izvor za Mail Online i ističe kako su vojvotkinja od Yorka i Eugenie od nelagode gledali u drugom smjeru.

Sljedećeg su jutra Harry i Cressida viđeni kako se grle i ljube na skijama iako su padine bile pune skijaša.

Prošlog je ljeta izlet u Las Vegas završio katastrofalno za 28-godišnjeg princa, a zbog golišavih fotografija s lude zabave bijesna Cressida ga je odmah ostavila.
Svoju je dugu vezu s Chelsy Davy princ prekinuo 2011. jer se ona navodno nije mogla suočiti s mogućnošću da bude kraljevska supruge.

Nakon nezgodne epizode u Vegasu, Harry je služio u britanskim u svom zračnim snagama, te odslužio četiri mjeseca u Afganistanu. Daily Mail procjenjuje da su ga ta iskustva učinila zrelijom osobom te podsjećaju na njegov intervjuu jednoj američkoj televiziji kad je rekao da bi se volio smiriti te staviti svoj kraljevski status i obveze ispred djevojaka.

Ipak, ovotjedni događaji u švicarskom skijalištu sugeriraju da je veza između Harryja i Cresside ozbiljna.