novi hit trend

Jennifer Lopez ne izlazi iz ovih traperica: Udoban model nosi iz dana u dan

31.07.2024 u 10:16

Bionic
Reading

Holivudska diva rijetko reciklira stajlinge, ali spoj sakoa s prorezom na rukavima i širokih traperica toliko joj pristaje da ga nosi pola tjedna

Iako prolazi kroz teško životno razdoblje u kojem je pretrpjela profesionalne udarce otkazivanja turneje, a onda i iseljenje supruga Bena Afflecka iz zajedničke vile, mora se priznati da Jennifer Lopez izgleda fantastično - kao da u životu nema niti jedan jedini problem.

Blistavi look u velikoj mjeri duguje i svojim elegantnim kombinacijama, kojima vješto ističe besprijekornu liniju i snažne trbušnjake, a jedan stajling u posljednje vrijeme posebno je zavoljela.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Slavnu glumicu i pjevačicu načelno smo navikli gledati u nekoliko različitih modnih kombinacija, koje izmjenjuje čak i u razmaku manjem od jednog dana, ali spoj širokih traperica i efektnog sakoa nosila je dvaput u istom tjednu.

Široke traperice opet su vrući trend

Lijepa 55-godišnjakinja stilizirala je neobičan bijeli sako s prorezima na rukavima s croppanim topom koji je naglasio njene isklesane trbušne mišiće. No, najviše pozornosti i sada su privukle njene chic hlače.

J. Lo naime ima briljantan model širokih traperica visokog struka koje opuštenim vezanjem gumbićem zrače vidnom udobnosti. Sličan model nedavno je nosila i Katie Holmes, ali i niz drugih slavnih lica, koje su dokazale da je riječ o modelu koji će dominirati modnom scenom u narednim mjesecima.

Holivudska diva uskladila ih je s espadrilama s platformom peep toe dizajna te skupocjenom Hermesovom torbicom Kelly crne boje.

  • +5
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Lucia Sabatelli/action press/Shu / Shutterstock Editorial / Profimedia