SJAJNO!

Judita Franković Brdar je neprepoznatljiva s novom frizurom

15.07.2024 u 12:45

  • +4

Judita Franković Brdar

Izvor: Pixsell / Autor: SASA MILJEVIC / PIXSELL/PIXSELL

Bionic
Reading

Judita Franković Brdar već je neko vrijeme vjerna frizurama srednje duljine, no ovoga se ljeta i ona odlučila za nešto posve drukčije

Bob sa svim svojim varijantama iz sezone u sezonu jedan je od najpopularnijih rezova, a osim što je chic i praktičan, za mnoge je sjajna opcija i za ljetne mjesece jer ova frizura nije teška za održavanje ako je dobro ošišana.

Asimetričan, razbarušen, choppy ili valovit, bob u svim svojim verzijama iznimno je zanimljiv te donosi i jak anti-age efekt. Nimalo ne čudi to da ova hit frizura ne silazi s ljestvica popularnosti, a sad se 'timu bob' pridružila i naša poznata kazališna, filmska i TV glumica, poznata po svom unikatnom modnom izrazu.

Bob sa šiškama uvijek je in

Judita, koju pamtimo po mnogim sjajnim ulogama, poput one u filmu 'Sonja i bik' ili u seriji 'Počivali u miru', na Pula film festivalu promovirala je novo filmsko ostvarenje u kojem je glumila, 'Svetu obitelj' redateljice Vlatke Vorkapić, a njezin novi look nije prošao nezapaženo.

Zgodna brineta blistala je u narančastoj haljini maxi duljine bez rukava te sa chic detaljem - pussy bow mašnom. Ženstvenu kreaciju nadahnutu retro stilom spojila je s elegantnim crnim mule natikačama i odgovarajućom torbicom, no sve je poglede ukrala njezina nova frizura.

Odlučila se naime za drastičan rez - kratki bob s efektnim šiškama, što se pokazalo punim pogotkom.

Ovaj chic look nadogradila je minijaturnim okruglim sunčanim naočalama retro stila i narančastocrvenim ružem.