zaručnica jeffa bezosa

Lauren Sanchez promijenila frizuru: Odlučila se za trendi rez

11.07.2024 u 14:26

  • +2

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

Izvor: Profimedia / Autor: KEVORK DJANSEZIAN / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Jeff Bezos i Lauren Sanchez gosti su konferencije koja se često naziva 'ljetnim kampom za milijardere', a ljetno druženje bila je savršena prilika da Lauren pokaže novu frizuru

Jedan od osnivača Amazona 'došao je na svoje' i pridružio se najimućnijima u Sun Valley Resortu u Sun Valleyju na konferenciji koja se često naziva ljetnim kampom za milijardere, a s njime je, kao i obično, njegova zaručnica. Jeff Bezos i njegova Lauren Sanchez fotografirani su kako nasmijani šeću resortom, a Amerikanka je pokazala svoj novi imidž.

Atraktivna je Sanchez u Sun Valley stigla odjevena u skupocjene komade te pokazala svoj istančani ukus za vrijedne odjevne predmete.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Sanchez se za ovu dnevnu prigodu odlučila za svijetle ljetne tonove pa je tako stigla u Chanel prljavo bijeloj prošivenoj suknji od kašmira koja se na web stranicama može pronaći po cijeni većoj od 2.800 eura. Skupocjenu suknju uparila je s krem ​​kardiganom i smećkastom potkošuljom, a ljetne sandale zamijenila je bijelim tenisicama.

Lauren Sanchez odlučila se za trendi frizuru

Kako mnogi dolaskom vrućih ljetnih mjeseci mijenjaju frizure, tako se i Lauren Sanchez odlučila za promjenu.

Svoju je dugu crnu kosu drastično skratila u frizuru koju nazivamo 'lob', odnosno 'long bob'. Ova je frizura neodoljiv chic izbor koji spaja eleganciju i razigranost, a efektna dužina do ramena idealna je za one koji se ne mogu odlučiti za neke veće promjene.

Popularnu frizuru nose i holivudske dive Margot Robbie i Salma Hayek, a godinama joj se vjerno vraća i Jennifer Aniston. Nedavno je popularni lob isfurala i Jennifer Lopez tijekom odmora u Italiji. Tijekom odmora J. Lo je pokazala da je pokleknula pod čestim potezom mnogih dama slomljenih srca pa je tako skratila svoju dotad dugu kosu.

  • +5
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Stefan / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia