KRALJICA STILA

Julia Roberts izgleda bolje no ikad

25.10.2018 u 13:33

Bionic
Reading

Holivudska ljepotica Julia Roberts (50) jedna je od najomiljenijih glumica u Hollywoodu, a svojim besprijekornim modnim kombinacijama očarala je i modni svijet

Glumica neodoljivog osmijeha koja će 28. listopada proslaviti 51. rođendan, osim svojim sjajnim ulogama, briljira i fantastičnim stilom kojim redovito ostavlja bez daha.

  • +14
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Svojom je klasičnom ljepotom zaradila titulu najljepše žene svijeta prema časopisu People čak pet puta, a i u petom desetljeću oduševljava brojne obožavatelje.

Iako je modna klasičarka te najčešće nosi kombinaciju bijele i crne, zgodna Julia se ne boji ni modnih izleta u vedrije boje.

  • +8
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Na premijeri svoje nove serije 'Homecoming' slavna ljepotica odlučila se za efektnu magenta nijansi koja joj zbilja fantastično pristaje.

Stajling dostojan holivudske dive, bluzu i moderne široke hlače (oboje s potpisom Brandona Maxwella) začinila je kosom stiliziranom u blagim valovima i diskretnim make upom. Outfit za koji je dobila samo pregršt komplimenata upotpunila je seksi sandalama Stuarta Weitzmana koje obožavaju fashionistice te zanimljiv nakit (Irene Neuwirth and Roseark).

  • +10
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Inače, serija 'Homecoming' očekuje se s velikim se zanimanjem. Radi se o novom Amazonovom projektu, psihološkoj drami s Julijom Roberts u glavnoj ulozi.

Serija se temelji na popularnom fiktivnom podcastu istog imena, a u pitanju je psihološki i politički triler o socijalnoj radnici Heidi, koja radi u tajnoj vladinoj ustanovi.

Osim Julije, u seriji glumi i Bobby Cannavale, Alex Karpovsky, Sissy Spacek, Dermot Mulroney i dr.

Prva epizoda 'Homecoming' bit će prikazana 2. studenoga 2018.