ANA RUCNER U CRNOM

Kad će više proljeće da je vidimo s manje odjeće

06.03.2014 u 13:29

Poznati na West House Reunion Festivalu

Izvor: Promo fotografije / Autor: West House Reunion Festivala

Bionic
Reading

Ana Rucner došla je na promociju dvodnevnog open air festivala u dugom crnom kožnjaku, što je dodatno istaknuo njen blistav osmijeh

Organizatori West House Reunion Festivala predstavili su program dvodnevnog open air festivala koji će se održati 6. i 7. lipnja na krovu Westgate Shopping Cityja. Ispred organizatora, agencije Zvjezdana prašina, Melita Butković je najavila headlinerse ovog spektakla, superstar DJ-e Davida Moralesa, Frankieja Knucklesa i Toma Novyja.

Marko Lasić Nered, promotor festivala, obećao je posjetiteljima nezaboravnu zabavu:  'Frankie Knuckles i David Morales će uz pomoć domaćina omogućiti da prvi dan festivala protekne u duhu autentične američke produkcije, a drugi će dan preuzeti europska škola na čelu s hitmejkerima kao što je Tom Novy. Domaćini prvog West House Reunion festivala su nezaobilazni Astralisovi rezidenti - Go Cut i Damir Ludvig.'

DJ Ludvig obećao je posjetiteljima nezaboravnu zabavu: 'Mjesto i vrijeme je fenomenalno za održavanje ovakvog događanja, i mi i naši strani kolege dat ćemo sve od sebe da se svi zajedno ludo zabavimo i fanovima priuštimo nezaboravan doživljaj.'


'Tom prilikom omogućit ćemo i prijevoz onima koji bi željeli biti dio ove naše priče, a zbog udaljenosti bi bili u tome spriječeni. Misija Westgate Shopping Cityja je prepoznati i zadovoljiti želje i potrebe naših posjetitelja i neizmjerno nam je zadovoljstvo to učiniti organizacijom ovog događanja.

Ovim putem pozivam sve ljubitelje elektroničke glazbe da nam se pridruže na glazbenom događaju godine u nezaboravnoj atmosferi na krovu Westgate Shopping Cityja', naglasila je Erna Žganjar, voditeljica marketinga Westgate Shopping Cityja.

Podršku zahtjevnoj organizaciji ovog spektakla dali su grupa Connect, Marija Husar i Vjeko Rimac, Rene Bitorajac, Iva Šulentić, Mara Bratoš, Ana Rucner i mnogi drugi.

Ana Rucner obukla je dugački crni kožni kaput, a mi navijamo da nam što brže dođe proljeće pa da je vidimo s manje robe te u veselijim bojama.

Karte se puštaju u prodaju u četvrtak 6. ožujka u sustavu Eventima.