NAGRADA IZ SNOVA

Kako izgleda šoping 40 pari cipela?

08.05.2013 u 08:00

  • +5

Dobitnica nagradne igre 'Osvoji 40 pari cipela'

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Bionic
Reading

Gospođa Anita Knežević iz Karlovca pobjednica je u bogatoj nagradnoj igri 'Osvoji 40 pari cipela' u suradnji kanala TLC i MAXtv-a

U sklopu nagradne igre kanala TLC i MAXtv-a, gledanjem TLC-a, lajkanjem stranice MAXtv-a na Facebooku te odgovaranjem na pitanja i skupljanjem bodova u kviz aplikaciji nakon višetjednih proglašenja tjednih dobitnika nagradne igre 'Osvoji 40 pari cipela' proglašena je i glavna dobitnica, gospođa Anita Knežević iz Karlovca.

Tjedni dobitnici osvajali su poklon bonove u vrijednosti od 100 kuna koje im je darovao City Center One, a glavna dobitnica osvojila je vrijednu nagradu kanala TLC - poklon bon za kupnju 40 pari cipela. Nagrada je iznosila 30.813 kuna.


Nakon što je saznala da je upravo ona glavna dobitnica u vrijednoj nagradnoj igri, gospođa Anita u pratnji supruga i njihovo četvero djece stigla je iz Karlovca u Zagreb te se nakon uručenja nagrade uputila u City Center One u zasluženi šoping. Gospođa Anita rekla nam je da je jako uzbuđena, a nagradi su se posebno razveselile njezine dvije djevojčice. Kako izgleda šoping 40 pari cipela, pogledajte u videu!

Dobitnica nagradne igre 'Osvoji 40 pari cipela' u šopingu