STRUČNJACI SAVJETUJU

Kako treba izgledati soba koja poziva na seks

26.06.2013 u 11:15

Bionic
Reading

Bivša dizajnerica interijera Dawn Michael koja je postala seksologinja tvrdi da način na koji ste dekorirali sobu može vam utjecati na seksualni život

Naime, ova bračna i savjetnica za seks koja živi i radi u Los Angelesu parovima daje jednostavne savjete kako sobu transformirati u ljubavno gnijezdo. Neki od njih su zbilja praktični i vrlo lako primjenjivi. Naime, sve što trebate napraviti je raščistiti sobu, izbaciti suvišne stvari, obojiti zidove nekom dubokom bogatom bojom poput ljubičaste, svjetlo držati prigušenim.

U sobu možete dodati i neku zvučnu pozadinu, vodene elemente, ali i kombinirati različite teksture koje će probuditi drugačije emocije i osjetila.

Michael upozorava da soba treba biti raščišćena jer nered u sobi stvara kaos u glavi i misli okreće na drugu stranu, prenosi Examiner.com.
Osim toga savjetuje da sobu uredite raznim predmetima s intimnom konotacijom, poput ogledala ili namještaja s ogledalima, spužvastih tapeta koji prigušuju zvuk.


Ako imate više novca za dekoraciju, Dawn savjetuje da investirate u zanimljiv krevet koji visi na lancima.
'Mogućnosti ovoga kreveta beskonačne su', tvrdi bivša dizajnerica interijera.

Boje koje savjetuje u sobama, a dodaju strast su crvena, siva, crna, ljubičasta, tamna čokolada, smeđa i tamnoplava. Za seksi atmosferu birajte i tkanine koje potiču strast poput nekog životinjskog uzorka i stvorite pravo ljubavno gnijezdo.