Nadmašila sva očekivanja

Kate blista u haljini koja joj stoji kao salivena, ali i otkriva zašto je birala odjeću određenih boja

05.05.2023 u 22:56

  • +5

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: JACOB KING/WPA POOL / SHUTTERSTOCK EDITORIAL /

Bionic
Reading

Svečani prijem u Buckinghamskoj palači uoči svečane krunidbe kralj Charlesa okupio je brojne uzvanike, a na samom kraju stigla je Kate Middleton. Njezin dolazak se znatiželjno iščekivao, a ona ga je to opravdala jednim od svojih najboljih izgleda

Princeza od Walesa zablistala je u petak navečer kad se pridružila kralju, stranim članovima kraljevske obitelji i svjetskim čelnicima na glamuroznom prijemu u Buckinghamskoj palači uoči Charlesove povijesne krunidbene ceremonije koja će se održati u Westminsterskoj opatiji u subotu.

Kate je djelovala vrlo opušteno i dobro raspoloženo dok je ćaskala s gostima, a činilo se da se posebno dobro slaže s prijestolonasljednicom Mary i danskim prijestolonasljednikom Frederikom prije nego što je pozdravila prvu damu SAD-a, Jill Biden.

Katein suprug princ William i princ Edward također su bili prisutni kako bi pozdravili goste dok su u posljednje pripreme za sutrašnju ceremoniju još u tijeku. Očekuje se da će ovom povijesnom događaju u Londonu nazočiti oko 100 šefova država, s međunarodnim predstavnicima iz 203 zemlje koji bi također trebali prisustvovati.

Za svečanu prijem u Buckinghamskoj palači Kate je posegnula za jednom od svojih omiljenih boja – kraljevskoj plavoj i na haljini fantastičnog kroja. Znajući da će baš svi pogledi biti upereni u njezinom smjeru, Katein stajling pomno je biran, a izbor je za večeru prije krunidbe pao na plavu haljini čiji dizajn potpisuje još jedan Katein omiljeni britanski brend Self-Portrait.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Midi haljina nabrana na boku s jedne strane te ukrašena vrlo efektnim čvorom na dekolteu imala je istaknut struk te elegantno pratila liniju tijela, a poseban efekt činili su sjajni ukrasi na ramenima, smješteni tik iznad naglašenih ramena.

Ovom plavom haljinom Kate je majstorski zaokružila, kako pišu strani mediji, 'patriotsko odijevanje'. Tijekom prethodnih događanja ususret krunidbi prvo je nosila crveni kaput brenda Eponine London, zatim je zablistala u bijelom Jenny Peckham haljini, a nakon toga izazvala opće oduševljenje plavom Self-Portrait haljinom. Nema sumnje, Kate je prava majstorica besprijekorno odabranih stajlinga, a mnogi se vrlo znatiželjno pitaju što je pripremila za sutrašnju svečanost krunidbe. Što god bilo, ne sumnjamo da će opravdat očekivanja.

kraljevska krema

Pogledajte tko je sve pozvan u Buckinghamsku palaču uoči krunidbe

Pogledaj galeriju