modni detalj

Kate Middleton ima još jednu besprijekorno elegantnu haljinu, no svu pažnju privukla je ogrlica koja krije posebno značenje

19.06.2021 u 09:10

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea ima pune ruke posla oko obavljanja kraljevskih dužnosti. No, usprkos brojnim obvezama Kate izgleda besprijekorno elegantno. Tako je pažnju privukla još jednom haljinom popularnog britanskog luksuznog brenda, ali i ogrlicom posebnog značenja

Kišni dan u Londonu nije spriječio Kate Middleton u obavljanju brojnih kraljevskih dužnosti, a nakon popuštanja epidemioloških mjera vojvotkinja od Cambridgea posebnu pažnju pridala je aktivnostima vezanim za rano djetinjstvo. Tako je Kate prvo održala panel sa stručnjacima na London School of Economics gdje je raspravljala o uvodnom izvješću svog novog Kraljevskog zakladnog centra za rano djetinjstvo. Kate zagovara holistički pristup koji bi, po njenom mišljenju, bolje pripremio novu generaciju roditelja. Kasnije se Kate uputila u palaču Kensington gdje se susrela s roditeljima s kojima je diskutirala o razumijevanju važnosti pružanja podrške roditeljima tijekom najranijih godina dječjeg života.

Usprkos kiši i užurbanom rasporedu, Kate je, kao i uvijek, izgledala besprijekorno. I ovoga puta je igrala na sigurno te je odjenula nepogrešivo elegantnu haljinu luksuznog britanskog brenda LK Bennett čije kreacije često nosi. Svijetloplava haljina kratkih rukava istaknula je njezinu vitku figuru, a stajing je upotpunila jednostavnim bež salonkama te nakitom – dvostrukom ogrlicom 'Spells of love' koja se prodaje po cijeni od 780 kuna, ogrlicu s privjeskom Astley Clarke, a nosila je i naušnice s dijamantima i safirima koje joj je poklonio princ William, a izvorno su bile u vlasništvu njegove majke, pokojne princeze od Diane te jednostavnu zlatnu narukvicu.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kate je i objavila video u kojem najavljuje svoj novi projekt usmjeren na rani razvoj djece. Prilikom predstavljanja Kraljevskog zakladnog centra za rano djetinjstvo Kate je odjenula jednostavnu bijelu majicu kratkih rukava, ali pažnju je privukla ogrlica posebnog značenja. Naime, Kate je oko vrata nosila elegantan lančić s okruglim privjeskom, no jednostavan dizajn krije posebnu poruku. Naime, radi se o zlatnom lančiću Midnight Moon čiji dizajn potpisuje Daniella Draper, a na okruglom privjesku nalaze se ugravirani inicijali Kateine djece: princa Georgea, 7, princeze Charlotte, 6 i princa Louisa, 3. Cijena ovog efektnog i vojvotkinji vjerojatno jako dragog komada nakita kreće se oko 1400 američkih dolara.

U svojoj kolekciji nakita Kate ima nekoliko ogrlica koje nosi u čast svoje djece. Prošle godine nosila je zlatnu ogrlicu s tri viseća privjeska, a svaki privjesak je bio u obliku prvog slova imena jednog djeteta. Na nedavno održanoj turneji po Škotskoj Kate je nosila još jednu ogrlicu Danielle Draper s početnim slovima imena svoje djece.