SVI IH ŽELE

Kate Middleton ponovno nosi jako povoljan modni detalj: Naušnice od 100 kuna rasprodane su u rekordnom roku, no sada su ponovno dostupne

15.06.2021 u 09:17

Bionic
Reading

Kate Middleton nerijetko oduševi haljinom iz high street dućana ili pak nakitom čija je cijena vrlo pristupačna, a takvi modni komadi u pravilu se rasprodaju u rekordnom roku. Tako je bilo i ovoga puta kada se Kate pojavila s naušnicama čija cijena iznosi manje od 100 kuna, a sada ih nosi po drugi put u tri tjedna, a obožavatelje je oduševila i vijest kako su pozlaćene naušnice ponovno dostupne

Kada pomislimo na kraljevski nakit, obično prvo pomislimo na upečatljive, povijesne tijare, zaručničko prstenje koje se prenosi s koljena na koljeno ili pak na naušnice i ogrlice koji skrivaju posebno značenje, baš poput biserne ogrlice koju je britanska kraljica Elizabeta posudila Kate Middleton za posljednji ispraćaj princa Philipa. Međutim, pravila se s vremenom mijenjanju, pa danas pripadnici kraljevske obitelji nerijetko posegnu i za nakitom značajno manje vrijednosti i pristupačnije cijene.

Kate Middleton nerijetko vrlo vješto kombinira luksuzne modne komade s jeftinijim trendi komadima, a baš kao što zna odjenuti haljinu iz popularnih high street dućana, tako nerijetko modne kombinacije upotpuni detaljima i nakitom koji nemaju 'kraljevsku' cijenu.

Tako je prošlog mjeseca pažnju privukla jednostavnim, ali vrlo efektnim naušnicama. Naušnice u obliku pletenog kruga naručene su s Asosa, a pozlaćene su s 14-karatnim zlatom. Okrugle naušnice srednje veličine vrlo brzo su postale pravi hit, a mnogima se svidjela pristupačna cijena od 13 eura, zajamčena trajnost te elegantan dizajn te su se rasprodale u rekordnom roku.

  • +9
Kate Middleton i Jill Biden Izvor: Profimedia / Autor: DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP / Profimedia

Za sastanak s Jill Biden prošloga petka Kate Middleton je odjenula midi haljinu s kratkim rukavima u boji maline čiji dizan potpisuje Alexander Mcqueen, a stajling je upotpunila upečatljivim zaručničkim prstenom te već viđenim naušnicama s Asosa. Čini se kako su se efektne, a cjenovno vrlo pristupačne naušnice Kate očito vrlo svidjele jer je to drugi put u tri tjedna da ih nosi. Svi obožavatelji Kateinog stila te modnih dodataka poprilično su se razveselili kada su vidjeli da su rasprodane naušnice sada ponovno dostupne i to po cijeni nešto manjoj od 100 kuna.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Jonathan Buckmaster/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia