NETIPIČAN ODABIR

Kate Middleton u zadnjem pojavljivanju prije poroda uskočila u skinny traperice i štikle

22.03.2018 u 14:44

Bionic
Reading

Iako do poroda broji tek nekoliko tjedana, britanska miljenica Kate Middleton i dalje marljivo obavlja kraljevske dužnosti na visini modnog zadatka

U društvu princa Williama, Kate je započela dan dolaskom u arenu Copper Box olimpijskog parka u Istočnom Londonu kako bi prisustvovala događanju u organizaciji SportsAida – nacionalne humanitarne organizacije kojoj je cilj pomaganje novim generacijama prvaka Olimpijskih, Paraolimpijskih i igara Commonwealth.

Kako ističe glasnogovornik Kensingtonske palače, navedeni javni angažman Kate Middleton ujedno je posljedni u nizu prije njezina odlaska na rodiljni dopust. Nova prinova u britanskoj kraljevskoj obitelji očekuje se u travnju, a Kate je u visokom stadiju trudnoće zablistala u netipičnom izdanju.

  • +13
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Iako se u trudničkim danima često može ugledati u haljinama A-kroja, prilikom posjeta olimpijskom parku u Londonu Kate je sve uspjela iznenaditi pojavom u crnim trapericama skinny kroja i štiklama. Netipičnom odabiru u visokom stadiju trudnoće Kate je pridružila kremasti kaput brenda Goat, koji je imala priliku nositi, i cvjetnu bluzu s potpisom brenda Hobbs.

O oporavku i snalaženju s troje male djece, Kate i William ne brinu previše, stoga nemaju namjeru angažirati novu dadilju. Kako je nedavno otkrio izvor blizak obitelji, uz dadilju Mariju Borrallo i kućnu pomoćnicu, nemaju potrebe za još jednom osobom, osobito sad kad su i George i Charlotte krenuli u vrtić.

  • +13
Princ George Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +11
Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia