BUNTOVNA VOJVOTKINJA

Koja je sve pravila kraljevskog odijevanja prekršila Meghan Markle u crnoj minici

31.08.2018 u 14:42

Bionic
Reading

Iako se nakon udaje za princa Harryja, Meghan Markle odrekla svojih zavodljivih kombinacija koje uključuju puno seksi krpica, lijepa si Amerikanka tu i tamo da oduška

Nakon kratkog, ali slatkog bijega k Georgeu i Amal Clooney u njihovu vilu u Italiju na jezero Como, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa nazočili su gala večeri u Victoria Palace Theatreu u Londonu te su gledali mjuzikl 'Hamilton' i družili se s glumačkom postavom.

U centru pozornosti ponovno je bila prelijepa bivša glumica, zvijezda hvaljene serije 'Suits' koja je ovoga puta mamila poglede u smjeloj kreaciji.

  • +9
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Premda smo je u posljednje vrijeme viđali u kreacijama kakve bi sigurno dobile zeleno svjetlo i od same kraljice, poput konzervativnih izdanja u prljavoružičastoj, Meghan Markle se odlučila za kratku sako-haljinu u kojoj su njezine vitke noge bile u prvom planu.

Lijepa vojvotkinja za ovu je prigodu odjenula seksi crnu sako-haljinu na kopčanje s potpisom kanadskog brenda Judith and Charles, a outfit je zaokružila crnom clutch torbicom (Jimmy Choo) i štiklama Paula Andrewa.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Meghan je ovoga puta nekoliko puta prekršila nekoliko pravila: crna boja, kratke haljine koje otkrivaju noge iznad koljena i razbarušena punđa prema nepisanim pravilima kraljevskog protokola nešto su što bi članice kraljevske obitelji trebale izbjegavati u svojim stajlinzima.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, Meghanin 'modni prijestup' neće razljutiti kraljicu prije svega zbog toga što to se nije radilo o velikom događaju koji nije bio medijski jako popraćen.

Osim toga, na ovom eventu nije bilo drugih članova kraljevske obitelji, osim supruga Harryja, a radilo se o mjuziklu pa si je Meghan dopustila nešto slobodnije izdanje.

U svakom slučaju, pravo je osvježenje bilo vidjeti lijepu Meghan koju često uspoređuju i s legendarnom Audrey Hepburn u nečemu što nije nježnoružičasta.

Zgodna Amerikanka unijela je dašak glamura na kraljevski dvor, a zahvaljujući svojim trendi kombinacijama postala je nova ikona stila, nadmašivši i svoju šogoricu Kate Middleton.