luksuzni primjerak

Kolinda Grabar-Kitarović usavršila je poslovnu eleganciju, ali ovog puta svi su gledali njezinu torbicu

26.04.2024 u 14:29

Bionic
Reading

Bivša hrvatska predsjednica sudjelovala je na konferenciji 'Djeca u sportu - šampioni u životu' u organizaciji Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske i Hrvatskog judo saveza, a za tu priliku odabrala je još jedan upečatljiv poslovni look. No, ovaj put sve je palo u drugi plan zbog njezine luksuzne torbice

Kolinda Grabar- Kitarović bila je hrvatska predsjednica od 2015. do 2020., a njezin modni izričaj uvijek je privlačio pažnju. Posljednjih godina Kolinda je napravila popriličan modni zaokret, a njezin novi stila naišao je na odobravanje. Vješto balansirajući između poslovne elegancije i klasike, Kolinda nerijetko u svoje stajlinge uključi i poneki trendovski komad, poput trendovske jakne kakvu obožavaju modne ovisnice.

Bivša predsjednica, koja je od 2020. godine članica Međunarodnog olimpijskog odbora, sada je sudjelovala na konferenciji 'Djeca u sportu - šampioni u životu' u organizaciji Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske i Hrvatskog judo saveza.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

A za tu prigodu posegnula je za nepogrešivom poslovnom elegancijom. Stajling je uključivao crne hlače ravnih nogavica, klasik s kojim je nemoguće pogriješiti, sako boje devine dlake skraćenog kroja te bluzu s printom ključeva i lanaca.

  • +11
Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Stajling je zaokružila crnim, lakiranim cipelama s četvrtastom, udobnom potpeticom i ukrasom s prednje strane. Ipak, najviše pažnje je privukla luksuzna torbica. Riječ je o Lous Vuitton dizajnu, jasno istaknutim monogramom koji je prekriva. Torbica dizajnirana za nošenje na ramenu nosi naziv Dauphine MM. Kako navodi sam brend, riječ je o modelu torbice koji je nenametljivo chic i beskrajno svestrana.

Dauphine odiše bezvremenskim cool osjećajem a pri tme utjelovljuje Louis Vuttinovu sposobnost da svoje nasljeđe prilagodi modernom stilu života. Od debija u kombinaciji Monogram i Monogram Reverse platna, Dauphine neprestano nadahnjuje nove interpretacije u različitim materijalima, bojama, veličinama i oblicima, uvijek zadržavajući elegantni duh i profinjenu privlačnost. A svojim dizajnom koji spaja trend i klasiku, osvojila je i našu bivšu predsjednicu.