u parizu

Kolinda se vratila provjerenoj modnoj klasici: Dodijelila broncu Sandri i privukla pažnju

06.08.2024 u 21:21

Bionic
Reading

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović boravi u Parizu od ceremonije otvaranja Olimpijskih igara. Srčano bodri sve naše predstavnike, a sada joj je pripala i posebna čast da brončanoj Sandri Elkasević uruči medalju. Za tu prigodu vratila se svojoj dobro provjerenoj modnoj klasici

Sandra Elkasević učvrstila je svoj status 'kraljice diska' održavši poziciju najtrofejnije aktivne bacačice u ovoj disciplini, a nakon dva olimpijska zlata sad ima i broncu. Na dodjeli medalja Sandra nije skrivala ponos i sreću, a medalju joj je uručila bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Naime, Kolinda trenutačno obnaša dužnost predsjednice Povjerenstva za nadzor izbora budućeg domaćina Olimpijskih igara, a u Parizu vjerno prati nastupe naših predstavnika. Tako je se može svakodnevno vidjeti na tribinima kako srčano navija, najčešće u prepoznatljivo crveno obojanim modnim kombinacijama.

No, za dodjelu medalja Kolinda je ipak zaigrala na sigurno te posegnula za svojom dobro provjerenom modnom klasikom.

Zvijezde se okupile na OI

Kolinda, Mateše, Majoli: Poznati kao podrška s tribina za Donnu Vekić

Pogledaj galeriju

Tako je izbor pao na klasično tamnoplavo odijelo s hlačama 'na crtu' ravnih nogavica. Ispod sakoa je nosila svijetloplavu bluzu, a pomalo strogi izgled upotpunjen zalizanom, niskom punđom razigrala je s jednim od omiljenih joj dodataka – maramom, ovog puta također u nijansama plave.

  • +7
Sandra Elkasević i Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Klasičan izgled zaokružila je i crnim cipelama s ukrasom, a za ovu prigodu ravne cipele je zamijenila s modelom s malom potpeticom. Podsjetimo, u posljednje vrijeme Kolinda je iz zdravstvenih razloga, baš poput španjolske princeze Letizije, primorana nositi udobne i ravne cipele. Najčešće odabire tenisice koje je nekoliko puta nosila na trbinama, no ovog puta je posegnula za klasičnom modelom s malom, četvrtastom petom koji nudi potrebnu dozu elegancije, no bez narušavanja udobnosti.