ističe sijede pramenove

Kraljica Letizia blista u laskavoj haljini kao stvorenoj za proljeće

12.03.2024 u 08:53

  • +2

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: chema Moya / AFP / Profimedia, Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Lijepa Letizia nosila je haljinu koja vješto sužava struk i tvori iznimno ženstvenu siluetu, a dugački rukavi sjajan su dodatak za prijelazno razdoblje

Španjolska kraljica Letizia ponovno je osvanula kao oličenje elegancije pokraj supruga kralja Felipea VI. na obilježavanju Europskog dana sjećanja na žrtve terorizma.

Poznata kao jedna od najbolje odjevenih aristokratkinja, Letizia nije razočarala te se vratila svom omiljenom kroju - midi haljinama.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Bivša novinarka birala je modroplavu boju te laskavu siluetu koju stvara suženje oko struka u obliku otmjenog poveza. Ovakvi dodaci uspješno 'brišu' trbuh te vizualno stanjuju struk, zbog čega su sjajna opcija u proljeće, kada se mnogi bore s pokojim kilogramom viška.

Uz to, ovakve haljine odlična su opcija tijekom prijelaznog razdoblja koje je pred nama zbog dugih rukava koji pružaju onaj potrebni dodir topline dok temperature ne dosegnu ljetne visine.

Haljini je dodatni šarm dalo vezanje na gumbić na prednjoj strani vrata, kao i nježno podignuti rukavi na ramenima, pa kraljici nije bio potreban nikakav nakit.

Stajling je upotpunila salonkama iste nijanse plave te špic vrha, dok je novu, skraćenu frizuru nosila u opuštenim valovima. Također, ostala je vjerna isticanju sijedih pramenova, u skladu sa stilom brojnih 50+ zvijezda i slavnih ljepotica koje su odavno prestale bojiti kosu.

  • +10
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: MIGUEL CORDOBA / SIPA PRESS / NDREWS ARCHIE/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Kraljicu Letiziju nedavno smo vidjeli i u savršenoj poslovnoj kombinaciji. Crno-bijeli stajling bio je sastavljen od klasičnog midi kaputa Caroline Herrere, komada koji se nosi godinama, a uz crne hlače nosila je vrlo efektnu bluzu načinjenu od bijelih i ekru traka, čiji dizajn potpisuje Adolfo Domínguez. U stajling se savršeno uklopila torbica Doma (Carolina Herrera) i savršene crne slingback sandale (Massimo Dutti).

ZELENA JE NJEZINA BOJA

Savršenu haljinu kraljica Letizia upropastila prevelikim cipelama

Pogledaj galeriju