odličan spoj

Kraljica Letizia briljira i teško je reći što je bolje - prekrasna haljina ili fantastičan kaput

09.11.2023 u 09:48

  • +5

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: DPPA / DDP USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Još jedan kraljevski zadatak i još jedan fantastični stajling. Kraljica Letizia tijekom službene posjete Danskoj nastavlja nizati fantastične stajlinge kojima dominiraju laskave haljine i odlični kaputi

Ovotjedni državni posjet španjolske kraljice Letizije Danskoj ima za cilj 'istaknuti i ojačati bilateralne veze' između dviju zemalja - ali je također poslužio kao savršena pozornica da kraljica pokaže svoj prepoznatljivi stil. Nakon što se u ponedjeljak uparila s kraljicom Margrethe s color block stajlingom kojim, dva dana kasnije prilikom dolaska u Danski arhitektonski centar na raspravu o održivom urbanom razvoju i planiranju servirala je još jedno odlično izdanje.

Španjolska kraljica još jednom se odvažila na snažan kontrast boja te je u dansku prijestolnicu donijela dašak proljeća u vrlo Barbie, 'bubblegum' nijansi ružičaste boje. Naime, preko bijele, elegantne haljine prebacila je jarko ružičasti kaput istaknutih revera, s ružičastim gumbima i velikim bočnim džepovima. A ako je do sada bilo ikakve sumnje da će modna fascinacija ružičastom bojom završiti na jesen, Letizia je jasno dokazala suprotno. Kasnije, kada je skinula kaput otkrila je još jedan fantastičan komad – ženstvenu i besprijekorno elegantnu haljinu u zagasito krem nijansi.

Odlična košulja haljina sa suknjom s faldama i remenom u struku čiji dizajn potpisuje Ralph Lauren primjer je bezvremenskog i uvijek nosivog komada. Letizia je haljinu uparila s jednako decentnim modnim dodacima – Pradinim nude kožnim salonkama i malom clutch torbicom koja je djelo suradnje Zare i Narcisa Rodrigueza. Ipak zvijezda Letizijinog izgleda bio je ružičasti, oversized vuneni kaput s potpisom Caroline Herrere.

IZGLEDA PRELIJEPO

Kraljica Letizia u senzacionalnoj haljini pokazala svoj vitki stas i istrenirane ruke

Pogledaj galeriju

Letizijin živahan smisao za modu bio je sjajno prikazan tijekom trodnevnog posjeta – večer prije oduševila je u dekoltiranoj crnoj haljini u muzeju Glyptoteket u Kopenhagenu. Svjetlucavi model bez rukava uskladila je s parom iznova nošenih nude štikli, baršunastom clutch torbicom i opuštenim valovima. A koji dan prije pokazala i dva odlična kaputa nosiva u baš svakoj prilici.

  • +7
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: MIGUEL CORDOBA / SIPA PRESS / LARS H. LAURSEN/ALLER/MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'