KATIE HOLMES

Kraljica ulične mode u jeftinim tenisicama za kojima luduju fashionistice

10.08.2023 u 09:34

  • +4

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Slavna glumica Katie Holmes (44) nebrojeno je puta dokazala kako s punim pravom nosi titulu neokrunjene kraljice street stylea.

Lijepa brineta nikad ne griješi po pitanju kako svečanih, tako i dnevnih izdanja, pa je ponovno pokazala svoj nevjerojatan osjećaj za modu.

Naviknuli smo je viđati u detaljno osmišljenim večernjim izdanjima, no ništa manje cool nisu niti njezine casual kombinacije.

Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Ave Phoenix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zgodna brineta koju smo zavoljeli kao Joey u hit seriji za tinejdžere 'Dawson's Creek', omiljena je meta njujorških fotografa u svojim street style stajlinzima.

  • +4
Adidas Samba Izvor: Promo fotografije / Autor: Adidas promo

Jednostavna rješenja su uvijek i najbolja pa je slavna glumica ponovno zadivila svojim sportskim lookom koji je uključio bijeli T-shirt i udobne hlače širokih nogavica, a ovo je sportsko izdanje zaokružila hit tenisicama koje modne ovisnice obožavaju ove godine.

Radi se o modelu Adidas Samba koji oduševljava svojim bezvremenskim dizajnom, udobnošću, lakoćom kombiniranja ali i prihvatljivom cijenom koja iznosi oko 70 eura.

Inače, ovaj modni klasik ima korijene stare preko 50 godina. Naime, 'sambice' se povezuje s Adidasovim kultnim modelom 70-ih čije su tri pruge postale simbol sportske odjeće i obuće.

Spomenuti model osim Katie Holmes, vole nositi i Bella Hadid, Jennifer Lawrence, Olivia Wilde, Emily Ratajkowski....