MAMI UZDAHE

Maja Šuput plijeni seksepilom u čipkastom bodiju od 150 kuna

30.05.2018 u 21:24

Bionic
Reading

Da voli skupocjene krpice Maja Šuput nikada nije skrivala, no poznato je da lijepa pjevačica s vremena na vrijeme itekako uspije pronaći nešto za sebe u popularnih high street trgovinama. Maja je tako zablistala u još jednoj seksi kombinaciji u kojoj glavnu ulogu igra čipkasti bodi jednog od omiljenih brendova u Hrvatica

U pauzama od nastupa Maja Šuput svaki slobodni trenutak provodi u društvu zaručnika Nenada Tatarinova i bliskih prijatelja. Jedan od njezinih najdražih prijatelja i suradnika je i modni stilist Marko Grubnić koji za pjevačicu najčešće odabire odjevne kombinacije za važna događanja.

Pjevačica je na svoj profil na Instagramu 'okačila' fotografiju s dragim prijateljem na kojem oboje poziraju dotjerani od glave do pete. Iako je očigledno kako se Maja nije uputila na jedan od svoji nastupa, već dvojac jednostavno uživa u sunčanom danu u Zagrebu, pjevačica se ipak nije odrekla omiljenih joj štikli.

Just an ordinary day in the city 👫 @markogrubnic 💖

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Uz crne sandale na petu s trendi prozirnim elementom pjevačica je iskombinirala pripijene traperice 'skinny' kroja i ispranog izgleda s potpisom brenda Dsquared2, model kakav najčešće nosi, a da stajling ne bi bio uobičajen, Maja se odlučila za seksi čipkasti bodi s potpisom popularnog high street brenda Zara.

Let’s go baby ...

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Iako ju najčešće možemo vidjeti u dizajnerskim komadima, što dokazuju i Diorova torbica te Celinenove sunčane naočale kojima je začinila stajling, pjevačica se ovog puta odlučila za Zarin bodi čija je cijena pristupačnih 150 kuna. Eto još jednog dokaza da novac ne kupuje stil i da nije važno što nosite, već način na koji to nosite.