ARMANI BEAUTY

Make-up trikovi povodom15. rođendana

19.05.2015 u 09:00

Bionic
Reading

Povodom proslave 15. godišnjice make-upa, Giorgio Armani Beauty po prvi je put koncentrirao sve svoje znanje o ljepoti u 15 kratkih, zabavnih digitalnih video uradaka, koji će se emitirati tijekom godine kako bi žene podučili jednostavnim načinima šminkanja korištenjem stručnih tehnika profesionalnih visažista. Riječ je o trikovima koje svatko može svladati, a glavne protagonistice su dvije prijateljice koje jedna drugu šminkaju s iznimnim umijećem, uz dozu humora i neprocjenjive savjete Linde Cantello, međunarodne vizažistice za Giorgio Armani. Spomenuti profesionalni savjeti osmišljeni su ekskluzivno za Armani proizvode

Od samih početaka, Giorgio Armani svojim je make-upom donio revoluciju u kozmetici, predstavivši inovativne proizvode - podlogu Luminous Silk i iluminator Fluid Sheer. Luminous Silk sadrži formulu koja donosi izniman osjećaj ugode, poput svile. Njezin providni sloj, besprijekoran prirodni sjaj i paleta prirodnih nijansi prilagođenih za svaki ton kože čine je neizostavnim saveznikom svih backstage visažista diljem svijeta. Luminous Silki danas je kultni proizvod, a jednako uspješan iluminator Fluid Sheer otkriva prirodni sjaj kože obavijajući je blistavim velom organze. Fluid Sheer uveo je spoj jedinstvene čistoće i blistavosti, poznat kao ‘Armani glow’.

Kako istaknuti oči


Giorgio Armani Beauty oduvijek je zagovarao politiku inovativnosti kada je riječ o najuspješnijim kreativnim trendovima u kozmetici, kako bi korisnicima omogućio iznimnu prozračnost, postojanost i ugodu. Takva posvećenost izvrsnosti postavlja visoke standarde ljepote te, što je još važnije – ženama pomažu da budu svoje i pune samopouzdanja.

Tajna Armanijeve kozmetike su beauty proizvodi koji donose odmjereni rezultat i nikada ne ostavljaju učinak pretjerivanja. Cilj je postizanje jednostavnog i stvarnog učinka, uz neizostavnu profinjenost. Lice blista punim, prirodnim sjajem, a obavijeno je samo s onoliko make-upa koliko je potrebno za naglašavanje tena, značajki lica i očiju. Upravo je to potpis ovog dizajnera: suptilnost i čistoća te težnja za savršenom elegancijom. Stil je nesumnjivo luksuzan, ali nije razmetljiv; cilj je njegovati karizmatičnu i senzualnu ženstvenost.