KAD OSJEĆAJI CARUJU

Mars je u Raku, a to najviše odgovara Škorpionima, Ribama, Bikovima i Djevicama

08.09.2024 u 07:27

Bionic
Reading

Nakon boravka u vedrim, opuštenim i nepredvidivim Blizancima, Mars je u srijedu 4. rujna ušao u znak Raka, u kojem će boraviti do 2. studenog. Tada ulazi u Lava, ali će ubrzo potom krenuti retrogradno, da bi se 6. siječnja vratio u Raka i ostao u njemu do 18. travnja iduće godine

Borbeni Mars, planet akcije, energije i sukoba, ne osjeća se najugodnije u osjetljivom i defenzivnom Raku pa će nadolazeće razdoblje biti puno previranja.

Pogledaj detaljni horoskop

Rak je znak poznat po ćudljivosti, neodlučnosti i ranjivosti, a te su osobine u sukobu s odvažnom, iskrenom i agresivnom prirodom Marsa.

Sve ćete gledati kroz prizmu emocija

U nadolazećim mjesecima promatrat ćete sva zbivanja kroz prizmu emocija, potiskujući u drugi plan razum i logiku. Donosit ćete odluke temeljem osjećaja, što neće biti najbolja opcija u situacijama koje nalažu hladnu glavu.

Bit ćete osjetljiviji nego inače i skloniji negativno tumačiti tuđe riječi i postupke. Ako osjetite da netko napada vaš dom, obitelj, domovinu i sve ono što vam je srcu drago, reagirat ćete burno i intenzivno. Radni elan oscilirat će vam od dana do dana, a česte promjene raspoloženja i razine energije utjecat će na sve sfere vašeg života.

  • +4
Sofia Vergara je Rak, rođena je 10. srpnja 1972. Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Budući da je Rak znak doma, obitelji i imovine, mnogi će se posvetiti kućnim popravcima, adaptaciji stana, kupnji namještaja ili poljoprivrednim radovima. Te će vas aktivnosti najbolje opuštati i ispunjavati vas zadovoljstvom, osobito uključite li u njih i bližnje. Mnogi će razviti ljubav prema kuhanju i iskušavanju ili smišljanju novih recepata.

Neki će znakovi profitirati

Boravak Marsa u Raku odgovarat će Škorpionima, Ribama, Bikovima i Djevicama jer će u sebi pronaći snagu da donesu odluke koje dugo odgađaju i preuzmu konce života u svoje ruke. Bit će hrabri, učinkoviti i uspješno će raspolagati energijom.

  • +6
Demi Moore je Škorpion, rođena je 11. studenog 1962. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ovnovi, Vage, Jarci i sami Rakovi češće će se suočavati s izazovima. Donosit će nepredvidive i zbrkane odluke, gubiti samokontrolu i ulaziti u nepotrebne sukobe. Savjetuje im se razboritost u upravljanju novcem i imovinom, kao i oprez prilikom sporta ili fizičkog rada.

  • +4
Eva Longoria je Riba, rođena je 15. ožujka 1975. Izvor: Profimedia / Autor: Pool Photo Events 04/IPA / Sipa Press / Profimedia