MODERNA RJEŠENJA

Maštovito, a jeftino uređen stan od 61 kvadrata

30.04.2013 u 07:16

  • +13

Maštovito uređen stan u Stockholmu

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Bionic
Reading

Elegancija švedskih stanova nadaleko je poznata, a ovaj stan smješten u Stockholmu predstavlja ukusan dizajn obogaćen maštovitim detaljima

Ukusno uređen i elegantan stan s balkonom prostire se na 61 četvorni metar te ima balkon i jednu spavaću sobu. Dovoljno prostran i uređen do posljednjeg detalja, predstavlja doista pravi bombončić u modernom uređenju stanova.

Cijelim prostorom dominiraju drveni elementi, a poseban ukras čini pod koji prekriva parket koji svojim neobrađenim izgledom daje pomalo industrijski štih. Iako u stanu prevladava čisti minimalizam, svi postojeći elementi i detalji pomno su odabrani u ukomponirani u jednu cjelinu. Ni namještaj nije uobičajen pa tako se svaka stolica razlikuje, a komodu u dnevnom boravku odlično zamjenjuje jednostavan ormarić s ladicama, a stolić drveni sanduk.

Veliki prozori koje ne prekrivaju zavjese nude i više nego dovoljnu količinu svjetlosti, a bazna bijela boja daje dojam prostranosti i prozračnosti. Bjelina i jednostavnost spavaće sobe razbijena je upadljivim tirkiznim prekrivačem. Jednostavna bijela kuhinja ima pak doista unikatan detalj – tapete s uokvirenim tekstićima; slične tapete su i u kupaonici, a u hodniku dominiraju uvijek elegantne prugice.