NA DODJELI NAGRADA

Meghan Markle izgleda baš chic u haljini koja jako podsjeća na njezinu vjenčanicu

13.07.2024 u 00:05

  • +3

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Meghan Markle pojavila na dodjeli ESPY nagrada održanoj u glasovitom Dolby Theatreu u Hollywoodu, a svojim besprijekornim lookom u bijeloj haljini sve je oduševila

Meghan Markle itekako se potrudila oko svog stajlinga na dodjeli nagrada u Hollywoodu, odabravši spektakularnu haljinu s potpisom Oscara de la Rente i zavodljive crne sandale (Celine).

U svibnju je supruga princa Harryja zabljesnula fantastičnim outfitima koje je ponijela sa sobom u Nigeriju, a nekoliko mjeseci kasnije ponovno je potvrdila svoju titulu nove modne ikone.

Bez sumnje je upravo Meghan jedna od službenih ambasadorica tihog luksuza, trenda koji ima veliki broj poklonika među ljubiteljima mode, a njezina je garderoba čista fantazija i odlično se uklapa u taj trend. Među raznim opcijama za koje se mogla odlučiti za ovu gala svečanost pomalo iznenadila svojim izborom budući da je kreacija mnoge podsjetila na njezinu spektakularnu vjenčanicu koja je postala kasnije ogroman hit među budućim mladenkama.

I ovoga se puta bivša zvijezda 'Suitsa' odlučila za senzualan tzv. halter izrez koji joj ostavlja vidljivima ramena i leđa. Ovo je upravo kroj koji joj dobro stoji i koji bira u mnogim važnim prigodama.

Profinjeni look zaokružila je probranim nakitom - zlatnom Cartier narukvicom, prstenom marke Rodi i naušnicama Lorraine Schwartz koje je nosila prvi put na svečanosti Tropping the Colour 2019. godine. Lijepa vojvotkinja od Sussexa ovako je zapravo odala počast ni više ni manje nego svom drugom svadbenom looku. Naime, 19. svibnja 2018. Meghan je nosila prekrasnu haljinu s potpisom Stelle McCartney kako bi se zabavila na privatnom svadbenom partyju s 200 uzvanika.

Sva pažnja tad je bila usmjerena na dugoočekivanu promjenu garderobe, a dok se sa sadašnjim suprugom uputila prema plavom kabrioletu nosila je divnu Stellinu kreaciju. To je možda jedan od najpoznatijih lookova u njezinoj garderobi, a od tada se puno puta oslanjala na ovaj minimalistički i elegantan kroj.

Supruga princa Harryja i ovoga se puta odlučila za chic punđu - jednostavnu frizuru koja jako dobro pristaje uz sve vrste odjevnih kombinacija, dok je make upom istaknula oči.